“Законно”: друг переможця “Холостячки” Олександра Еллерта розповів, як насправді зірка виїхав за кордон

2 роки тому стало відомо, що автор жартів та комік Олександр Еллерт виїхав за кордон та емігрував до Сполучених Штатів Америки. Однак, його підозрювали у незаконних діях.

Ще 2 роки тому Олександр всерйоз говорив про свої наміри повернути втрачене кохання. Після розставання з Ксенією Мішиною коміку було доволі непросто. Він не мав постійної роботи, намагався налагодити особисте життя, але при цьому не вішав носа.

Однак, 24 лютого все кардинально змінилося. Саме Олександр допоміг своїй колишній та її сину евакуюватися до Карпат. Але там вже відбулася ситуація, яка остаточно поставила крапку в їхніх стосунках. Ксенія та Олександр не стали розповідати, яка саме сцена зробила неможливим подальший розвиток їхніх стосунків. Але лише через рік вони змогли помиритися і залишитися друзями.

Друг Олександра Еллерта розповів, як він виїхав за кордон

Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон
Друг Олександра Еллерта розповів, як він виїхав за кордон

Зараз Олександр живе в Сполучених Штатах Америки, активно гастролює з різноманітними концертами, а також намагається підняти свій бізнес. Про Ксенію він майже не згадує, про особисте життя здебільшого мовчить.

При цьому чоловіку постійно нагадують про те, що він знаходиться не в Україні, щасливо проживає в Америці. Так само неодноразово звучали здогадка на рахунок того, що комік виїхав незаконно. Хоча сам Олександр одразу заявив про те, що зміг зробити це по стану свого здоров’я. Нещодавно його друг дав ексклюзивний коментар, в якому підтвердив, що дійсно гуморист вдалося все зробити найкращим чином, і цілком офіційно та легально.

Так, про поганий стан здоров’я свого колеги розповів Андрій Рибак, який знімався з ним в романтичному реаліті-шоу.

“У нього, здається, щось або астма, або велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, у нього була така хриплива задишка, – заявив зірка. – Він нічого з цим не робив. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду і не повернуся”

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.