Тарас Тополя різко пройшовся українським шоу-бізнесом і захейтив колег-артистів, крім Alyosha: “Що попало”

Знаменитий український виконавець Тарас Тополя вперше висловився на рахунок українського шоу-бізнесу та вразив критичними зауваженнями. Детальніше в статті.

Тарас Тополя як фронтмен гурту Антитіла завжди користувався повагою та любов’ю глядача. Зірці вдалося створити безсмертні хіти, які публіка слухає по сей день. І навіть зараз Тарас активно займається творчістю і вміє це робити гармонійно, адже здебільшого створював саме україномовну музику і знає, як це робити.

Тополя як правило не надто часто коментував чужу творчість. Але нещодавно зірка розкритикував своїх колег і зачепив багато кого. Втім, його дружина Олена обійшлася без критики.

Тарас Тополя публічно розкритикував український шоу-бізнес

Тарас Тополя про стосунки на відстані з дружиною
Тарас Тополя публічно розкритикував український шоу-бізнес

У своєму коментарі зірка зізнався, що вважає, ніби в Україні просто немає шоу-бізнесу, як індустрії. В інтерв’ю для YouTube-проекту “Наодинці” артист пояснив, що в країні просто просідає ця сфера.

“Український шоу-бізнес завжди треба в лапках писати, бо це не “шоу” і не “бізнес”. Це абияк! Завжди, на жаль, був і ще поки що таким є. Щоб це був “шоу-бізнес” — маю” бути індустрія, а її немає. Є шоу-бізнес у США”

Варто відмітити, що при цьому Тарас тополя розповів і про своїх колег-друзів. Так, музикант виявляється спілкуються з Валерієм Харчишином, з хлопцями з гурту ТНМК, а також співачкою Ламою. Також варто відмітити, що музика усіх вище перерахованих артистів завжди звучала українською, а також вважалася якісної популярною музикою.

Нагадуємо, що дружина Тараса Тополі Олена, яка виступала під псевдонімом Альоша відмовилася від нього і взяла прізвище чоловіка. Співачка планує виступати і надалі, але вже під даним ім’ям.

Тополя, Притула та Решетнік: багатодітні зірки, що залишились в Україні
 Тарас Тополя публічно розкритикував український шоу-бізнес

Після 24 лютого артистка виїхала разом з дітьми від музиканта та поселилася в Сполучених Штатах Америки, де проживала з матір’ю чоловіка та її новим коханим. Сім’ї було доволі непросто, зокрема артистка давала декілька інтерв’ю, в яких зізнавалася, наскільки важко бути емігранткою, особливо після зіркового життя в Україні.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.