Павлу Костіцину нічого не світить: Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Телеведуча Надія Матвєєва за останні два роки встигла дати багато інтерв'ю, де докладно розповіла про кардинальні зміни у своєму житті. Найголовніше - вона більше не самотня.

Коли улюблениця мільйонів українців, зірка програми “Все буде добре” на СТБ, телеведуча Надія Матвєєва вперше зізналася своєму колезі Григорію Решетнику, що через багато років після офіційного розлучення більше не самотня, це викликало великий резонанс у Мережі. Особливо вразило шанувальників те, що новий обранець знаменитості молодший за неї на 20 років.

 Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років
Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Тоді у своєму інтерв’ю Надія зізналася, що сама не очікувала такого розвитку подій, адже раніше вона, як і більшість українських жінок, дотримувалася стереотипів щодо великої різниці у віці між партнерами. Матвєєву дуже бентежило, що коханий на багато років молодший. До того ж зірка не отримала підтримки від свого дорослого сина та мами, які на той момент сприйняли її роман негативно.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

Згодом Надя відкинула всі стереотипи і з головою поринула у свої почуття. Вже пізніше Матвєєва зізналася, що це було найвірнішим рішенням у її житті.

Сьогодні 55-річна зірка насолоджується новими стосунками. Її вже не цікавлять думки інших людей. У своєму блозі вона розповідала, що чоловік, з яким вона живе, навчив її поважати інтереси партнера, довіряти йому та підтримувати у всіх починаннях.

 Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років
Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

“Я нагадую собі: вір у нього як у собі. Підтримуй, надихай, але не намагайся “рятувати” у складні для нього моменти, утримуйся від порад, якщо не просити. Поважай особистий шлях чоловіка, який він має пройти життям, можливо зі складнощами та навантаженням”. – написала Матвєєва.

Зазначимо, що після того, як Надія завела роман із молодшим на 20 років чоловіком, багато шанувальників помітили, наскільки вона перетворилася. Майже всі пов’язують її кардинальні зміни у зовнішності, з появою в її житті нового кохання. Тож колезі Павлу Костиціну, який претендував на серце Надії Матвєєвої, вже нічого не світить.

 Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років
Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.