“Це було щодо моєї дитини”: оперна співачка Олена Гребенюк розповіла про залаштунки відомого шоу “Супермама”

Відома українська оперна співачка Олена Гребенюк розповіла про свій досвід зйомок у популярному проєкті на телеканалі СТБ. Які таємниці розкрила жінка?

Оперна діва Олена Гребенюк стала однією з учасниць першої четвірки другого сезону реаліті-шоу “Супер Мама”. Вона поділилася деталями зйомок та розкрила таємниці залаштунків шоу під час інтерв’ю для проєкту “Наодинці“.

Олена зізналася, що некомфортно відчувала себе під час зйомок у її квартирі. Щобільше, через постійний тиск та звинувачення, вона хотіла припинити шоу та розірвати контракт з СТБ. Гребенюк впевнена, що знімальна група використовувала некоректні методи роботи та намагалися виставити бабусю родини деспотом. Втім, зважаючи на епізод, що вийшов, їм це вдалося.

“Коли проходили зйомки в моєму домі і всі разом ми їли, що мама приготувала, і були певні події, я сказала прямо в кадр: “Зараз забираю контракт і ми на цьому закінчуємо. Ще зараз хтось скаже і на цьому все”, – розповіла співачка.

Олена Гребенюк розповіла про залаштунки шоу Супермама
Олена Гребенюк розповіла про залаштунки шоу Супермама

За словами жінки, вона терпіла таке ставлення через власну мотивацію. Що саме привабило жінку до участі у шоу, вона не повідомила, проте обмовилася, що це пов’язано з її власною дитиною.

Особливо, жінку обурила частина з Карпачовим. На думку Олени, її спеціально намагалися вивести на сльози. Психолог Дмитро Карпачов маніпулював співачкою, виставляючи її життя жахливим. Проте, Гребенюк не піддалася на провокацію.

“Я сказала: “Якщо ви хочете, щоб я заплакала, я заплачу, у мене тут п’ять камер. Я буду посміхатися доти, доки я не дозволю собі розплакатися”, – згадує Олена.

Олена Гребенюк розповіла про залаштунки шоу Супермама
Олена Гребенюк розповіла про залаштунки шоу Супермама

Також, співачка розповіла, що через проєкт її молодша донька близько року переживала депресію. 15-річна Ліза відчувала повну апатію до оточення. Втім, зірка заспокоїла, наразі у донечки все добре, вона займається спортом та співами, а також навчається на IT-спеціальності у коледжі.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?