Де вона взяла такі стегна? “Соковита” Настя Каменських пишається своїми формами, а інші просто заздрять

Коли зайва вага не йде, залишається тільки прийняти її. Як співачка Настя Каменських підкреслює свої красиві жіночні форми за допомогою сценічного вбрання.

У 2023 році в одному зі своїх інтерв’ю українська співачка Настя Каменських вперше зізналася, що на стресі набрала зайву вагу. І хоча артистка намагається привести свої форми у звичну для неї норму, поки це виходить у неї важко.

У розмові з журналістом співачка запевняла, що неодноразово стикалася у своєму житті із проблемою зайвої ваги і точно знає, як із цим впоратися. Однак, навіть після посилених тренувань та щоденних пробіжок, Насті, судячи з останніх відео та фото, так і не вдалося повернутися до колишніх форм. Залишається тільки прийняти себе такою, якою є.

Настя Каменських пишається своїми формами
Настя Каменських пишається своїми формами

Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явилися кадри з її останнього виступу. На сцені Каменських з’явилася в ультракороткій сукні з корсетом, яка ідеально підкреслювала її пишні форми та високі чоботи-панчохи на масивних підборах.

Настя Каменських вразила змінами у фігурі на останньому концерті
Настя Каменських вразила змінами у фігурі на останньому концерті

На іншому знімку можна побачити, як артистка за допомогою правильно підібраного одягу намагається теж візуально підкреслити фігуру. Зазначимо, що артистка виглядає дуже ефектно! Можна тільки позаздрити її красивим жіночним формам.

Настя Каменських пишається своїми формами
Настя Каменських пишається своїми формами

Нагадаємо, що раніше Настя Каменських завжди соромилася зайвої ваги і нерідко іронізувала з цього приводу, проте зараз, судячи з костюмів, співачка гідно демонструє свою гарну фігуру. У коментарях артистка продовжує отримувати компліменти, не лише від шанувальників, а й від колишнього чоловіка Потапа та зіркових колег.

Настя Каменських пишається своїми формами
Настя Каменських пишається своїми формами

Нагадаємо, що більше року в Мережі обговорюють розлучення Насті Каменських із Потапом. Нібито, приводом стали зради продюсера, з якими артистка більше не хотіла миритися. Не дивно, що після такого стресу співачка стала набирати зайву вагу. Але, здається, Каменських упоралася і з цією проблемою.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.