Зручний диван та ваза з квітами: Надя Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років коханцем

Телеведуча Надія Матвєєва вперше показала інтер'єр своєї квартири, де живе з молодим коханим. Чоловік на 20 років молодший.

Два роки тому у житті популярної ведучої Надії Матвєєвої відбулися кардинальні зміни. На початку війни зірка зустріла молодого чоловіка, який став для неї дуже близькою і рідною людиною. Про це зірка “Все буде добре” розповіла в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику.

Надія Матвєєва на інтерв'ю з Григорієм Решетником
Надія Матвєєва на інтерв’ю з Григорієм Решетником

У розмові Надія зізналася, що новий коханий молодший за неї на 20 років. Спочатку Надя дуже бентежилася великою різницею у віці, а потім зрозуміла, що це не має жодного значення, якщо між партнерами є взаєморозуміння та справжнє кохання. Вже пізніше Матвєєва зізналася, що це було найвірнішим рішенням у її житті і з головою поринула у почуття.

Надія Матвєєва з молодим коханим
Надія Матвєєва з молодим коханим

У мікроблозі знаменитості почали з’являтися фотографії, де вона просто світилася від щастя. Найбільше привернула увагу фото, зроблене у її квартирі, на якому ведуча лежала на підлозі кухні з піднятими руками.

“Очима коханого”, – коротко підписала тоді знімок знаменитість і додала смайлик у вигляді червоного серця.

Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років чоловіком
Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років чоловіком

Зазначимо, що Надя дуже рідко показує свою квартиру, проте напередодні до мережі потрапив короткий ролик, на якому можна побачити частину кімнати. Відео було записано спеціально для участі у челенджі, присвяченому виходу сімейної комедії “Крашенка”.

Сидячи на світлому затишному дивані Матвєєва розмальовувала пальцем яйце. Біля дивана можна було побачити журнальний столик із стільницею із темного скла. На ньому стояла кришталева ваза з букетом троянд. Можливо, від коханого чоловіка. Надія була в стильному домашньому костюмі, з укладанням та макіяжем. Зазначимо, що це виглядало дуже мило.

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.