Чому Лілія Ребрик, якщо її чоловік Дикий, а батьки – Тодорюк: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вперше розповіла про те, чому насправді носить таке прізвище, і як так сталося, що воно не збігається з прізвищем її батьків чи чоловіка.

Красивий псевдонім — звична справа для представника шоу-бізнесу. Адже взнаваність є ледь не найпершим кроком до високих гонорарів та популярності, яка залишається високою роками.

Придумати хороший псевдонім часом буває доволі нелегко. Хтось бере прізвище своїх мам або раніше знаменитих людей, а хтось взагалі просто придумує.

Лілія Ребрик розповіла, чому не взяла прізвище батьків чи чоловіка

Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів
Лілія Ребрик розповіла, чому не взяла прізвище батьків чи чоловіка

Лілія Ребрик же в свою чергу обрала вельми популярне прізвище через хороше звучання. За рахунок цього глядачів здебільшого навіть не виникало думки про те, що це не справжнє прізвище ведучої та акторки.

У цьому вона зізналася лише декілька років тому. Також зірка заявила, що насправді в неї була спокуса змінити псевдонім на прізвище чоловіка — Дика. Однак це стало серйозним викликом для неї через неймовірну кількість документів, які їй необхідно було переоформити.

“Я, до речі, коли вийшла заміж, я вирішила: Ліліана Дика, Дика Лілія, дуже красиво звучить, але стільки документів треба було переробляти, стільки всього. Думаєш, ну хай я там буду Ліліана Тодорюк, там Лілія Ребрик, а там уже Лілія Дика – у душі”, – розповіла телеведуча.

Примітно, що батьки Лілії дійсно носять прізвище Тодорюк. Насправді, воно також прекрасно підходить ведучий, але судячи з того, що вона добилася серйозних успіхів в Україні, рішення було прийнято правильне.

Нагадуємо, що не так давно Лілія стала багатодітною матір’ю, адже привела на світ третю дочку. Дівчинка отримала незвичайне ім’я, яке складається з імен її батьків та сестер.

При цьому зірка наштовхнулася на серйозну критику, яку зовсім не очікувала почути від публіки. Підписники звинувачували ведучу у тому, що вона вирішила народити спеціально, аби чоловік зміг виїхати за кордон. За знаменитість вступилися її колеги, які допомогли їй впоратися з хейтом.

Схожі статті

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?