Alyosha здивувала зізнанням, чому вчиться виконувати чоловічу роботу: “Треба бути готовим до всього”

Відома українська співачка Олена Тополя розповіла, що наважилася отримати нові, неоднозначні знання, і пояснила, навіщо їй це знадобилося. Деталі в статті.

Після 24 лютого знаменита українська співачка Олена Тополя була вимушена евакуюватися разом з дітьми до Сполучених Штатів Америки, де її під своїм дахом прийняла свекруха. Так, матір Тараса Тополі живе в Штатах вже декілька років разом зі своїм обранцем.

Виконавиця не приховувала, що попри дійсно хороші стосунки з жінкою, їй все одно було дуже важко. Безумовно, ставалися кризи і в родині, і у подружжя. Втім, зараз все більш-менш налагодилося, і Олена з Тарасом стали парою, яка змогла витримати випробування відстанню та поганою обстановкою. Варто зазначити, що велика кількість зіркових пар насправді не змогла з цим впоратися.

Alyosha пішла на бойову підготовку та розповіла, чому прийняла це рішення

Тарас Тополя розлучається з сім'єю та летить до США
Alyosha пішла на бойову підготовку та розповіла, чому прийняла це рішення

Окрім того, музикант прийняв важливе рішення і повернувся до своєї медичної спеціальності: все задля того, щоб допомогти захисникам побороти ворога. Судячи з усього, Олена надихнулася прикладом свого чоловіка і вирішила також набратися досвіду у деяких сферах.

Нову навичку артистка вирішила освоїти, коли повернулася з Америки до України. Співачка переконана, що це допоможе їй підтримувати відмінну фізичну форму, а також відчувати себе впевненішою та за необхідності у своїх діях. Мова йде про заняття з катаною.

Виконавиця на це наважилася не тільки тому, що ця навичка може врятувати життя, але і тому, що вона неймовірно дисциплінує, приводить думки в порядок та надає нових вмінь.

“Вирішила, що хочу для себе освоїти володіння холодною збро*ю. Це дозволяє підтримувати себе в тонусі, у хорошій фізичній формі, щоб бути впевненою в собі і у фізичному плані, і в духовному”

Нагадуємо, що не так давно співачка прийняла рішення про зміну свого псевдоніму. Тепер вона буде виступати під справжнім ім’ям Олена Тополя.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.