Куди зникла Надя Мейхер: з’явилися неоднозначні фото співачки – є питання, і не тільки про зовнішність

Два роки тому Надія Мейхер активно вела соціальні мережі та як могла підтримувала українців, а потім різко зникла. Куди зникла співачка? І чим займається зараз?

Коли в лютому 2022 року в Україні розпочалася війна, співачка Надія Мейхер, як і багато артистів, публікувала у своїх соціальних мережах пости, в яких щиро висловлювала свої емоції та підтримувала співвітчизників. Через кілька місяців екс-солістка ВІА-Гри раптово зникла. Ходило багато чуток та припущень щодо її зникнення, а багато журналістів навіть намагалися з’ясувати її місцезнаходження.

Хтось казав, що Надія разом із чоловіком – російським підприємцем Михайлом Уржумцевим живе в Росії, хтось казав, що Мейхер разом із дітьми перебуває в Італії, хтось бачив її у Німеччині, але точно так нічого й не з’ясувалося.

Куди зникла Надя Мейхер
Куди зникла Надя Мейхер

А влітку 2023 року сторінка Мейхер в Instagram раптово “ожила”. Стрічка стала швидко заповнюватися фотографіями, на яких Надія Мейхер, що помітно схудла, демонструвала одяг від власного бренду Meiher by Meiher. Локація завжди різна – чи то узбережжя Італії, чи то Відень (Австрія), Іспанія, а останнім часом все частіше з’являється Україна.

Досі не ясно, хто веде офіційну сторінку – сама Надія чи адміністратори. У коментарях тільки опис моделей і рідко інформація про знижки і більше нічого. Також відомо, що за ці два роки бренд Мейхер брав участь у модних показах. У деяких європейських країнах навіть відкрилися бутіки.

Куди зникла Надя Мейхер
Куди зникла Надя Мейхер
Куди зникла Надя Мейхер
Куди зникла Надя Мейхер

Нагадаємо, що свій бренд одягу Надія Мейхер заснувала у 2016 році. Швидше за все, співачка займається дизайном, а її чоловік – російський бізнесмен Михайло Уржумцев займається адміністративними справами, адже він сам є генеральним директором мережі Melon Fashion Group, яка пропонує повний цикл організації fashion бізнесу, починаючи від моделювання, виробництва та закупівлі до розподілу, продажу та просування жіночого одягу в Росії.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.