Няня дітей Максима Галкіна і Пугачової зізналася, як зірки вивели її на емоції: “Мені було важко. Я плакала”

Як відомо, Максим Галкін та Алла Пугачова ведуть розкішний образ життя, ні в чому собі не відмовляють, і, звичайно, намагаються дати своїм дітям все найкраще.

Судячи за публікацій зіркового сімейства, складається враження, що вихованням дітей здебільшого займається саме Максим. Він неодноразово публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітні відео, на яких показував, як навчає двійнят французькій мові, показує їм світ, слідкує за їхніми манерами, а також допомагає проявляти таланти.

Алла Пугачова у такі моменти здебільшого залишається в тіні. Хоча Максим зізнається, що вона обожнює дітей, і так само багато часу проводить з ними разом. Просто співачка не хоче афішувати ці речі.

Няня дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової зізналася, як зірки вивели її на емоції

Галкін покидає Пугачову та вирушає в тур: користувачі обурені заявою
Няня дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової зізналася, як зірки вивели її на емоції

Звичайно, величезний персонал, який працює на родину завжди залишається поза кадром, тому у користувачів не складається враження, що Максим та Алла живуть зовсім не так, як інші сім’ї. Однак, нещодавно няня дітей зірок далеко розумний коментар, в якому поділилася своїми спогадами на рахунок своєї роботи в їхньому будинку.

Виявляється, до робітниці в родині ставилися дуже добре, і жодних проблем зірки на створювали, однак їй і без цього вистачало тиску та відповідальності. Жінка зізнавалася, що дуже боялася, так як люди впливові, і хоча Ліза, за якою вона слідкувала, не створювала навіть метушні, героїні нашої статті було тривожно за дитину. Мовляв, якщо щось станеться, буде неймовірно важко.

“Але щоразу, коли Ліза засинала, мене не залишала думка: “Якщо, не дай боже, з дитиною щось трапиться, доведеться відповідати перед усією країною”. Дивишся, як вона спить, як повернулася. За дитину зі звичайної сім’ї теж переживаєш, а тут подвійна відповідальність…” — говорила вона у розмові з журналістами.

На щастя, роботою були задоволені обидві сторони: і сама нянька Валентина, яку зустріли дуже дружелюбно та привітно, і батьки Лізи та Гаррі.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.