Зірка “Слуги народу” Катерина Кістень розповіла, чому немає дітей у свої 44: “Чайлдфрі – не моя психологія”

Відома акторка розповіла, що зустріла своє кохання. Пара разом близько 2-х років, проте дітей поки не мають. Жінка зізналася, що має проблеми зі здоров'ям.

Українська акторка відома через ролі у сіткомі “Коми ми вдома” та серіалі “Слуга народу” Катерина Кістень зізналася, що життя без дітей, це не її вибір. Актриса має певні проблеми зі здоров’ям, що заважають їй відчути радощі материнства. Проте це вона розповіла Славі Дьоміну, під час інтерв’ю для його YouTube-каналу.

Що саме відбувається з організмом Катерина не відомо. Жінка не повідомила свій діагноз та не стала озвучувати симптоми, проте розказала, що європейська медицина її поки не допомогла. Жінка розуміє, що сама винна, адже замало часу приділяє своєму здоров’ю. За словами акторки, наразі в неї є більш термінові справи.

“Я не змогла відновити своє здоров’я за допомогою європейської медицини, бо ще цим настільки не займалася”, – зізналася акторка.

Катерина Кістень зізналася, чому не має дітей
Катерина Кістень зізналася, чому не має дітей

Катерина розповіла, що мріє стати мамою, але через проблеми зі здоров’ям та вік (нещодавно жінці виповнилося 44 роки) вона не може завагітніти. Вона готова до дітей, проте боїться наслідків. Сподіваємося, в майбутньому, вона більш відповідально підійде до цього питання, пролікується та зможе відчути на собі всі складнощі та радощі материнства.

“Чайлдфрі – не моя психологія”, – повідомила Катерина.

Катерина Кістень зізналася, чому не має дітей
Катерина Кістень зізналася, чому не має дітей

До речі, розповіла жінка й про зміни в особистому житті. Вона зустріла кохання у вимушеній еміграції, коли поїхала з України до Швеції. Пара разом вже два роки. Наразі, вони живуть разом, проте досі ніякої детальної інформації про нього немає. Катерина не розголошує особистість коханого та не показує його на публіку. Напевно дотримується правила “кохання любить тишу”.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.