Недалекоглядність Влада Ями зіграла з ним злий жарт: чи будуть чекати хореографа в Україні після втечі в США

Знаменитий український хореограф Влад Я завжди говорив про те, що мріяв переїхати до Сполучених Штатів Америки, але має роботу в Україні, тому не може собі цього дозволити.

Інколи доля над нами злісно за жартує, і Влад відчув це на собі. Так, 2022-го у хореографа з’явилася реальна можливість реалізувати свою мрію, хоча і при дуже важких обставинах.

Станом на 23 лютого хореограф знаходився в Україні після тривалої подорожі. Разом з родиною вони проводили час, а вже вранці 24-го зірка здебільшого говорив про свою позицію, але не показував, чим займається.

А вся справа в тому, що того ж дня він разом з дружиною та сином виїхав за кордон. Протягом декількох місяців чоловік приховував своє справжнє місце знаходження.

Колеги Влада Ями розповіли, чи чекають в Україні на його повернення

Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду
Колеги Влада Ями розповіли, чи чекають в Україні на його повернення

Але танцюрист не проконтролював певний нюанс — у його мікроблозі Instagram автоматично показував, де знаходиться автор акаунту. Таким чином просто дізналася, що насправді Влад давно в США.

З тих самих пір він дав лише одне інтерв’ю, і воно принесло йому більше критики, ніж розуміння від публіки. А з журналістом, з яким йому тоді довелося поспілкуватися — Славою Дьоміним, Влад серйозно посварився і до сьогодні з ним не спілкується.

Здебільшого зірки в один голос говорять про те, що на хореографа насправді в Україні вже ніхто не чекає, і повертатися йому просто невигідно. Найбільш лагідно на його рахунок висловився Юрій Горбунов, який сказав, що Влад провів дуже серйозну роботу для того, щоб адаптуватися в у Флориді, і повертатися назад, і знову працювати над тим, аби повернути довіру публіки — вкрай дивна затія.

Сам зірка говорить про те, що хоче повернутися на батьківщину, і неймовірно сумує. Але за 2 роки жодного разу не приїжджав. Підписникам же він пояснює, мовляв, відчуває себе набагато кориснішим в США, ніж в Україні, адже має можливість зібрати кошти та віддати їх волонтером.

Зрозуміло, що у випадку, якщо у влада не буде можливості повернутися у ще найближчі 2-3 роки, навряд він колись повернеться взагалі.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.