Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Так, зараз молода артистка проживає в Москві разом зі своїм чоловіком та дітьми. Ще 2 роки тому публіка очікувала, що Тоня підтримує свою родину та батьківщину і покине столицю російської федерації.

Однак цього не тільки на сталося: акторка натомість і заблокувала українцям доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram. На даний момент співвітчизники дівчини не мають можливості переглянути її блог.

Ольга Сумська розповіла про важливий спогад, який їй залишила старша дочка

У своїх інтерв’ю Ольга В’ячеславівна не приховувала, що її дочці чимало дісталося від публіки. Спочатку зіркова мама намагалася захистити своє дитя, але потім визнала, що робити це публічно неетично, а тому вона просто не буде говорити про неї з журналістами.

І тим не менш, нещодавно Ольга В’ячеславівна пригадала про свою донечку. Зірка опублікувала у своєму блозі декілька фотографії з сакурою, а потім розповіла, що виявляється 15 років тому висадила дерево разом з Тонею.

Ольга Сумська розповіла про важливий спогад, який їй залишила старша дочка

“Квітнуть красуні… Обожнюю… Пам’ятаю, як ми з доцею 15 років тому за ініціативи Ігоря Добруцького саджали на Пейзажці сакури та ялинки… Які ж вони прекрасні виросли… А на нашому дереві прижилася гілочка звичайної вишні, хтось прищепив. Дивовижно!” – написала акторка.

Так, акторка вже давно проживає в Москві, і дуже імовірно, що має російський паспорт, а її дерево досі росте в Києві.

Нагадуємо, що через свою дочку Ольга В’ячеславівна також посварилася з Ігорем Кондратюком, який припустив, що зірка моглаб припинити спілкуватися з власною спадкоємицею. Знаменитість це неабияк вивело себе, і вона навіть не приховувала реальних емоцій, які мала у зв’язку з почутим.

Сумська визнає, що ситуація вийшла не гарна, але запевняє, що вона не зможе відмовитися від своєї дитини і відвернутися від неї, що б там не було.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?