Син 48-річної Марічки Падалко назвав одну річ “замолодіжною” для мами-телеведучої: а вона взяла і зробила це

Відома телеведуча Марічка Падалко стала гостею YouTube-каналу "Ебаут" та розповіла про курйозну ситуацію, яка сталась під час розмови з її 17-річним сином Мішою.

Марічка Падалко, відома як телеведуча, взяла участь у новому ток-шоу під назвою “Я (не) держава”, де спільно з ведучими Наталією Гресько, Катериною Мотрич та Ясею Кравченко обговорювала важливе питання виховання свідомих громадян. Протягом програми Марія вирішила поділитися анекдотичним епізодом зі свого родинного життя.

Вона розповіла про ситуацію, коли повідомила своєму синові Міші про свою участь на каналі “Ебаут”. 17-річний хлопець, чутливо реагуючи на подію, зауважив з гумором:

“Мамочка, а це не замолодіжно для тебе?”

Марічка Падалко розповіла, як син пожартував над віком ведучої. Фото з YouTube-каналу @ebautebaut
Марічка Падалко розповіла, як син пожартував над віком ведучої. Фото з YouTube-каналу @ebautebaut

Це висловлювання стало ще більшим поштовхом для Марічки взяти участь у шоу і, можливо, звернути увагу на певні аспекти своєї взаємодії з аудиторією. Марічка Падалко відкрита до нових вражень, незважаючи на свій вік. Вона демонструє, що вік не є перешкодою для втілення своїх бажань та намірів. Зірка також звернулась до підписників каналу та запитала, чи достатньо молодіжна вона для цього шоу.

У розмові Марічки та ведучих шоу було згадано й про виховання її дітей та їхні захоплення. Наприклад, її син Міша захоплювався футболом, і вона поділилася проблемами, з якими він стикався, намагаючись зберегти свою національну ідентичність у спортивному середовищі.

Марічка Падалко розповіла, як син пожартував над віком ведучої
Марічка Падалко розповіла, як син пожартував над віком ведучої

Марічка розповіла про комплекси, які він переживав через необхідність спілкуватися рідною мовою в середовищі, де переважає російська. Телеведуча пояснила, що у дитячих відносинах, а саме у спорті переважає російська, яка зараз найскладніше піддається українізації.

Телеведуча Марічка Падалко та її троє дітей
Телеведуча Марічка Падалко та її троє дітей

У команді, де грав її син, ще якось намагались налагодити це. Коли ж ця команда стала меншою, то Міші довелося зіткнутись з труднощами. Марія зазначила, що проблема була ще в тому, що інші діти слухали російську музику, через що її син мав з ними конфлікт.

Була навіть ситуація, коли діти прийшли на матч, де грав її син, і ввімкнули якісь російські треки. Ця ситуація значно вплинула на Мішу. Марія була настільки розчарована та засмучена ситуацією, що вирішила підтримати Мішу в його рішенні припинити займатися футболом.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.