39-річна Слава з гурту НеАнгели зробила нові медичні втручання: тепер вона схожа на 75-річну Пугачову

Слава Камінська розповіла про всі свої хірургічні втручання щодо власної зовнішності: схожість з Примадонною один в один, але різниця у віці колосальна.

39-річна Слава Камінська, відома як екс-солістка гурту “НеАнгели”, шокувала фанатів новими черговими хірургічними втручаннями, які зробили її зовнішність надзвичайно схожою на легендарну 75-річну співачку Аллу Пугачову.

Найбільше, що пов’язує Славу Камінську із відомою зіркою – це її руде волосся, яке має і Алла Пугачова. Але виявляється, що Слава обрала не лише “стиль Пугачової”, але й велику кількість пластичних операцій, які роблять її ще більш схожою на велику зірку.

Слава Камінська розповіла, які пластичні операції робила
Слава Камінська розповіла, які пластичні операції робила

Ці втручання кардинально змінили зовнішній вигляд Слави Камінської. Вона більше не схожа на ту енергійну і яскраву дівчину з природною красою, яку ми звикли бачити на сцені, співачка все продовжує і продовжує вдосконалювати свою зовнішність.

Зокрема, вона збільшила груди, здійснила ринопластику, коригує форму губ та регулярно використовує ін’єкції ботоксу. Нещодавно її прихильники помітили, що вона також вирішила зробити блефаропластику та внести корективи у свої вже збільшені груди.

Слава Камінська розповіла, які пластичні операції робила. Фото з Instagram @babaslavka
Слава Камінська розповіла, які пластичні операції робила. Фото з Instagram @babaslavka

Відомо, що Алла Пугачова також не залишається осторонь від пластичних операцій. Вона зазнала чимало операцій з підтяжки обличчя, про що відверто говорить. Кількість пластичних процедур, які вона пройшла, може наблизитися до десятки, включаючи підтяжку обличчя та інші корекції.

Алла Пугачова розповіла, які пластичні операції робила. Фото з Instagram @alla_orfey
Алла Пугачова розповіла, які пластичні операції робила. Фото з Instagram @alla_orfey

Обидві зірки відкрито діляться своїми думками та виборами, створюючи довіру зі своїми фанатами. Вони показують, що рішення про зміни у зовнішності є особистою справою кожної людини та вимагають відкритого розмовного простору, який сприяє розумінню та прийняттю.

Схожі статті

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.