Кинув у бан своїх “найліпших” друзів: 34-річний Позитив негативно висловився про Настю Каменських

Позитив розповів про дружні стосунки з Настею Каменських та Потапом, які перебувають за кордоном: чи спілкуються між собою зараз? Подробиці особистого життя.

Український артист Олексій Завгородній, що відомий під псевдонімом “Позитив”, висловив свої думки стосовно колеги з музичної сцени, Насті Каменських, яка наразі активно просувається за межами України завдяки своїм хітовим композиціям, захоплюючи іноземну публіку.

Олексій висловив свою думку про перехід Каменських на міжнародний музичний ринок, зауваживши, що він вважає цей крок не зовсім доцільним на даному етапі. Він підкреслив, що його слова не є критикою, а просто власною точкою зору.

Позитив розповів про дружні стосунки з Настею Каменських
Позитив розповів про дружні стосунки з Настею Каменських

Співачка Настя Каменських вже неодноразово висловлювала свою відкритість до популяризації української музики на міжнародній арені. Вона заявляла про свою готовність не лише представляти український музичний талант в межах країни, але й просувати його за її межами.

У цьому контексті, спільно з музичним партнером Потапом, вони вирушили до Колумбії, де зайнялися створенням нових композицій, присвячених іноземній аудиторії. Останнім часом увагу широкої публіки привернуло нове відео, зняте зіркою разом з молодим українським артистом, до якого вона випустила нову композицію іспанською мовою.

Позитив розповів про дружні стосунки з Настею Каменських
Позитив розповів про дружні стосунки з Настею Каменських

Нагадаємо, що дружба між Позитивом і Потапом почала зазнавати напруження через різні погляди на життя. Втім, тоді Позитив був певний, що вони з Потапом зможуть вирішити ці розбіжності і зберегти теплі дружні стосунки.

Позитив розповів про дружні стосунки з Настею Каменських
Позитив розповів про дружні стосунки з Настею Каменських

Не можна не відзначити, що і сам Потап висловлював занепокоєння стосовно стану їхньої дружби. Він зазначав, що після великого обсягу роботи, особливо на благодійній сфері за кордоном, у нього мало залишалося часу на зустрічі з друзями.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.