Індонезієць, не знаючи того, взяв за дружину чоловіка: як це можливо і як “наречена” змогла приховати обман?

Чоловік зміг обкрутити довкола носа не тільки закоханого, а й усю його родину. Правда спливла лише на 12 день після весілля та не на жарт вразила індонезійця.

26-річний індонезієць вляпався, м’яко кажучи, у неприємну історію. Він пережив найдивнішу подію свого життя, яка шокувала не тільки його та його родину, а й увесь світ. Про інцидент повідомляє видання Oddity Central.

Житель Індонезії, ім’я якого не повідомляється з етичних міркувань, відомо лише його ініціали АК, повідомив, про злочин скоєний його “дружиною”. Виявляється, напередодні, за 12 днів, він одружився, а пізніше стало відомо, що його обраниця – чоловік.

Індонезієць розповів, як несвідомо уклав шлюб з чоловіком
Індонезієць розповів, як несвідомо уклав шлюб з чоловіком

Як повідомляються місцеві ЗМІ, АК та Адінда Канза Аззахра познайомилися у мережі. Вражений чоловік відразу зрозумів, що закохався і недовго думаючи (навіть зовсім не думаючи) запропонував обраниці побратися. Спочатку наречена не погоджувалася на весілля, аргументуючи це тим, що її батьки померли, а інших близьких родичів в неї немає. Проте під натиском АК та його близьких, згодилася на скромну церемонію. До речі, Адінда доєдналася до родини не з пустими руками, а з гарним приданим – 5-ма кіло золота.

АК не дивувало, хо кохана майже не показує обличчя, навпаки, він був заінтригований такою поведінкою. Але після весілля, ситуація не змінилася, Адінда продовжувала ховати лице за вуаллю та відмовлялася від подружніх обов’язків.

Індонезієць розповів, як несвідомо уклав шлюб з чоловіком
Індонезієць розповів, як несвідомо уклав шлюб з чоловіком

Близькі АК вирішили розібратися в ситуації. Після короткого розслідування, виявилося, що батько Адінди живий. Він і повідав страшну правду. Насправді дружина закоханого індонезійця – чоловік. Попри ризик осуду оточення та чималий сором, родина звернулася до правоохоронних органів.

Виявляється, чоловік розраховував на збагачення. Він просив у АК гроші, а той не міг відмови дружині. Поліція зазначає, що шахрай дійсно виглядав по-жіночому, він майстерно наносив макіяж та старався розмовляти тоншим голосом. Наразі, йому загрожує до 4 років в’язниці.

Схожі статті

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.