“За 30 хвилин у мене була сукня”: американка вийшла заміж у лікарняних простирадлах прямо під час пологів

Чого тільки не трапляється у світі, ми постійно дивуємося дивовижним історіям людських життів. Сьогодні портал Сенсація розповіст про унікальне весілля у пологовому.

Неординарна історія весілля, яка вразила користувачів мережі, відбулася нещодавно у лікарні штату Флорида, США. Молода мама, Бріанна Церезо, приїхала до Орландо зі своїм чоловіком Луїсом, і вже незабаром їм належало стати батьками. Проте, зовсім несподівано, Бріанні довелося викликати екстрені пологи. Про це повідомляє Fox 35 Orlando.

Звичайно, планувалося, що пологи відбудуться пізніше, але обставини склалися інакше. Жінка підхватила респіраторно-синцитіальний вірус, який може нашкодити ненародженій дитині. Виникла нагальна потреба у пологах, тож медичний персонал швидко організував все необхідне. Проте для Бріанни це означало ще одне – вона не зможе одружитися зі своїм коханим, як планувалося, до народження дитини.

Американка вразила історією про весілля у лікарні
Американка вразила історією про весілля у лікарні

Ситуація змусила медичний персонал бути винахідливим. Одна з медсестер запропонувала влаштувати весілля прямо в лікарні, і, як виявилося, це стало можливим. За допомогою співробітників лікарні, звичайні простирадла перетворилися на омріяну весільну сукню, а медсестри влаштували справжню весільну церемонію, знайшовши квіти, музику та скромні декорації.

Американка вразила історією про весілля у лікарні
Американка вразила історією про весілля у лікарні

І ось, залишаючись на ліжку, очікуючи пологи, Бріанна спостерігала за підготовкою до власного весілля. Це було справжнім дивом, яке змусило молоду маму відчувати себе дуже щасливою.

Коли церемонія відбулася, за декілька годин, на світ з’явився маленький Лендон, син молодят, радість Бріанни була невимовною. Вона висловила свою вдячність медичному персоналу за їхню допомогу та підтримку у цей неймовірний момент. Ця історія є яскравим прикладом того, як у найнеочікуваніших ситуаціях може здійснитися заповітна мрія, як винахідливість та підтримка можуть перетворити буденність у незабутню пригоду.

Американка вразила історією про весілля у лікарні
Американка вразила історією про весілля у лікарні

Схожі статті

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.