Собаки – справжні янголи для дітей: 5 безпосередніх доказів, що чотирилапих послав нам Бог

Їх неможливо не любити. Собаки настільки віддані, що недарма їх вважають найкращим другом людини.

Собака з’являється у житті людини понад 30 тисяч років тому. Тоді головна задача чотирилапого полягала у тому, що б допомагати з полюванням, проте, неймовірна відданість та щира доброта пухнастих не могла не причарувати. Людина подружилася з собакою та дала їй можливість жити у теплі, смачно їсти та отримувати турботу.

У цьому матеріалі ми розкажемо, як віддячили хвостаті за нашу доброту, ставши янголами для дітей.

Перша історія сталася у США. У родини маленької Енні сталася вночі пожежа. Будинок був новий і тому протипожежну систему не встигли встановити. Вірна вівчарка Ліза одразу почула пожежу та першою почала будити дитину, а потім почала тягти дівчинку на вулицю. Так родину було врятовано від вогню.

Вірна подружка

А, ось чорнявий Піт сміливо кинувся за маленьким господарем, коли той необачливо побіг грати на проїжджу частину, коли там їхала автівка. Хоч і ціною своєї лапи, але пухнастий друг не дав хлопцю загинути під колесами.

Дитину врятовано

Всі були проти, аби кудлатий песик з притулку грався разом з маленькою Настею. Родичі боялися, щоб мікроби не потрапили до організму дитини. Проте, саме це безпорідне чудо вчасно розбудило матір, коли немовля почало задихатися уві сні.

Немовляту врятовано

Зазвичай пітбулів вважають агресивними собаками та не дозволяють гратися з дітьми.

Одного разу мама Назара пішла у справах, лишивши на кілька годин малюка. В цей час, знаючи, що вдома беззахисна дитина, за дверима з’явилися грабіжники.

Вірний захисник

Відважний пітбуль, якого зачинили у вольєрі зламав загороджений простір та з усіх ніг побіг захищати оселю. Сусіди почули крики та викликали поліцію.

А ось ця красуня, порпаючись у контейнері зі сміттям знайшла покинутого малюка. Всю ніч чотирилапа героїня зігрівала собою дитину і, почувши кроки людини, зчинила галас.

Тепер є кому попіклуватися про неї

Служба рятування, що прибула на місце вирішила лиши у себе на службі собачку.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.