Містична сила розбила стару ікону, чим врятувала молоду родину під час карантину

Старі люди вірили, що ікони бережуть божу енергетику. Навіть у радянські часи, коли церква підпадала під заборону, ікони намагалися рятувати.

Ікони…Кожна молитва вкарбовується неповторною енергетикою у них. Вони лікують, дають можливість зцілити душу та допомагають у скрутних ситуаціях.

Саме така історія унікальної та несподіваної допомоги від божого лику прийшла й у родину Катерини Одрини під час скрути на карантині.

Не секрет, що весна 2020 стала важкою для більшості українців: скорочення на роботі, затримка виплат та відсутність найменшої можливості добути копійчину змусила багатьох набратися боргів.

Катерина працювала офіціанткою до карантину, а її чоловік мав свій власний кіоск. Взимку минулого року пара дізналася, що у них з’явиться чудове немовля. Вся родина, батьки дівчини, вирішили, що їй вже час лишити роботу: буремні часи, невідомо, хто може принести вірус, а гроші…Грець з ними! Кіоск Владислава приносив прибуток та й батьки отримували, хоч і невеличку, але ж пенсію. Після народження держава мала надати допомогу.

Молитва – це помічник

Та карантин вніс корективи у плани. Катя лишилася безробітна, а бізнес чоловіка виявився непотрібним під час пандемії.

Однієї ночі надійшов тривожний дзвоник: охоронна служба повідомила, що невідомі пограбували залишений у кіоску товар.

Виявилося, що Владислав не застрахував майно, а ще був вимушений платити орендодавцю за зламані у кіоску двері. Довелося продати машину та грошей лишилося на 4-х людей всього 2700 гривень до кінця місяця, а вагітній Каті потрібно було на консультацію до лікаря.

…Катя кожного вечора молилася старій бабчиній іконі. Вона була старезна, дерев’яна. Подейкували, що передавали з покоління в покоління з ХІХ сторіччя. Жінки роду старанно берегли реліквію та навіть під час війни рятували в першу чергу прадавню ікону Богородиці.

Катя молилася щодня

Катя не просила грошей, вона благала Пречисту дати наснаги та сил пережити скруту. Одного разу, коли жінка вирішила після молитви протерти на ніч ікону, щось запаморочилося в голові й Катя зненацька впустила реліквію з рук. Ікона розкололася навпіл…

“Мамо, тут золото!”,  – прокричала здивована Катя.

Виявилося, що прабабця, тікаючи з окупованого німцями міста, заховала між дошок реліквії всі золоті прикраси, бо знала, що навіть солдат боже зображення не чіпатиме.

Золото допомогло родині стати на ноги та повернути свій бізнес.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.