Свекруха викреслила зі свого життя невістку і онуку: життя їй відплатило за це сповна

Перед тим, як щось робити слід добре подумати.

В одному місті жила звичайна родина: чоловік Андрій, дружина Ліда і донька Роксолана. У них все було, як у всіх. Батьки працювали, донька ходила в садочок, на вихідних вони намагалася проводити час разом.

Але у цій, на перший погляд ідеальній родині, все було не так щасливо. Поруч з ними жила свекруха Ліди Ірина Андріївна. Вона завжди хотіла бути в курсі всіх справ родини сина, адже вважала, що знає все краще, за дітей.

Син не намагався суперечити мамі і робив та, щоб Ірина Андріївна була щаслива і задоволена.ю При цьому Андрій не бачив, що його дружина Ліда від такої його поведінки лише засмучується і постійно перебуває у поганому настрої.

Щаслива сім'я
Щаслива сім’я

Крім цього свекруха не пропускала жодної можливості, аби наговорити на дівчину різних образ.

Одного разу Ліда привела Роксолану до свекрухи і про всяк випадок залишила теплий вуличний одяг, адже була глибока осінь і в будь-який момент могло похолодати.

Після цього жінка сіла в машину і поїхала у справах. Через кілька годин їй зателефонувала Роксалана і, полачучи попросила маму приїхати забрати її. Телефоном від дівчинки мама не змогла нічого добитися, тому сіла в машину і поїхала до свекрухи.

Там з’ясувалося, що Ірина Андріївна вивела дівчинку на прогулянку у легкому осінньому одязі і прогуляла з нею так три години. Дівчинка просилася додому, пояснюючи, що вона дуже змерзла. Проте бабуся не звертала на слова дівчинки уваги, адже зустрілася з подругою і їй хотілося поговорити.

Мама і доня
Мама і доня

Ліда розуміла, що її свекруха літня людина, майже ніде не буває і спілкування з подругою для неї розрада. Але вона не могла зрозуміти чому вона не звертала увагу на дитину. Жінка зауважила, що якщо Ірина Андріївна не в стані слідкувати за дитиною, то бачитися з нею вона буде лише у присутності самої Ліди або Андрія.

Свекруха розсміялася, а з іншої кімнати вийшов щасливий Андрій. Ліда дуже здивувалася і поцікавилася у чоловіка що він тут робить і чому дозволив піти з донькою на вулицю у легкому одязі. Та й взагалі з’ясувати що тут сталося за той час, поки її не було.

Проте, замість пояснень Ліда вислухала потік звинувачень та образ на свою адресу. Одну з яких Ірина Андріївна повторила кілька разів, сказавши здивованій дівчині, що вона тут ніхто і звуть її ніяк.

Ображена і засмучена Ліда вийшла з квартири разом з донькою. на сходовому майданчику вона зустріла Ольгу вікторівну, ту саму подругу Ірини Андріївни. Літня жінка вибачилася і поцікавилася що трапилося у Ліди. Дівчина від образи, не розуміючи що робить, розповіла все Ользі Вікторівні. Жінка все вислухала і сказала:

– Це, звичайно, не моя справа, але тікай від цих людей подалі. Ти молода, красива, розумна. Знайдеш собі кращого. А Ірина Андріївна давно про тебе плітки розпускає.

Сказати, що Ліда була вражена – нічого не сказати. У шоковому стані вона сіла з донькою в автомобіль і поїхала додому.

Приїхавши, вона довго не могла заснути, тоді як виснажена і змерзла Роксоланка швиденько заснула у ліжечку, обіймаючи великого іграшкового ведмедя.

Не знаючи що робити, наступного дня Ліда подзвонила своїй подрузі Кірі і розповіла все, що трапилося. Дівчина уважно вислухала подругу і повторила те саме, що сказала і Ольга Вікторівна.

Ліда ще трохи подумала і прийняла нелегке для себе рішення розлучитися з андрієм. Чоловік, як не дивно, спокійно відреагував на це, зауваживши, що готовий відмовитися від батьківських прав на Роксолану. Тоді жінка подумала дві речі: чоловік підозріло швидко погодився на розлучення і добре, що донька цього не чула, адже пішла з дідусем на прогулянку.

Щаслива родина
Щаслива родина

Вже після розлучення з’ясувалося, що у Андрія майже весь цей час була коханка Юля, з якою їх так хотіла одружити Ірина Андріївна. Зрештою, так і сталося. Проте щастя нової родини тривало не довго.

Через пів року Ірина Андріївна сама подзвонила Ліді і почала скаржитися на нову невістку Юлю, яка їй життя не давала і всілако ображала жінку. Колишня свекруха попросила дівчину повернутися до її сина, визнавши, що посмилялася. Ліда все це вислухала, а потім вибачилася і сказала, що нічим допомогти не може.

Вона поклала трубку, відсунула телефон і подивилася на Роксоланку, яка щось малювала за столом. Потім вийшла з кімнати і зацшла в кухню, де її вже чекав Ігор, новий чоловік, з чашкою гарячого чаю і шматочком її улюбленого “Горіхового” торта.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.