У Лондоні продають найвужчий будинок: фото зовні і всередині

Раніше в цій будівлі знаходився магазин капелюхів, а зараз – прекрасні апартаменти для зручного проживання.

У Лондоні, крім інших дивовижних пам’яток, є ще й надзвичайно цікавий будинок, який офіційно вважається найвужчим будинком міста. Ширина будівлі – всього лише 1,8 метра. Раніше в цьому будинку знаходився магазин капелюхів, а зараз це – дуже комфортабельний дім для проживання.

Найвужчий будинок всередині
Найвужчий будинок всередині

Хоч це важко уявити, але насправді загальна площа будинку становить аж 96 квадратних метрів. Зараз цей унікальний будинок виставлений на продаж. Тож тепер всі можуть побачити фото цього загадкового будинку і дізнатися, як же в ньому вміщується стільки простору!

Найвужчий будинок
Найвужчий будинок всередині

Пофарбований в синій колір вузький будинок виглядає зовсім не переконливо. Повірити, що за зовнішньою малогабаритністю ховається простір – дуже складно. Але насправді – це чудові п’ятиповерхові апартаменти з двома вітальнями, двома спальнями, двома ванними кімнатами, кухнею і відкритою терасою з садом.

Раніше в цій будівлі знаходився капелюшний магазин, і навряд чи хтось міг припустити, що з нього вийде такий гарний і придатний для життя будинок. Але правильне використання простору і хороший ремонт роблять свою справу!

Кухня
Кухня

Власником оригінальної нерухомості є лондонський юрист, який вирішив продати будинок у зв’язку з переїздом. За свій цікавезний будинок він хоче отримати 950 тисяч фунтів.

 

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.