У Бразилії проживає унікальна балерина: народилася без рук, але не здалася і стала зіркою хореографії

Вона дивує своєю мотивацією та життєрадісним підходом до спорту. Подивіться, як живе унікальна танцівниця з Бразилії.

Її звати Віторія. На перший погляд – це звичайна дівчина з Бразилії. Їй 17 років, вона активно займається спортом та причаровує всіх своєю розкішною посмішкою.

Її взагалі неможливо відрізнити від звичайних підлітків: стильна, завжди при гарному мейкапі та із зачіскою. Єдине, що робить її унікальною – відсутність рук та неймовірна сила духу.

Такою вона народилася, але батьки та внутрішній стимул ставати краще не дали їй змогу просто відсиджуватися вдома на шиї у рідних. З дитинства мама віддала Віторію у балетний клас. Жінка дуже переживала, що її доньку не будуть сприймати належним чином. Втім, діти прийняли дівчинку дуже тепло і тепер – вона справжня зірка балету.

Вона без проблем крутить фуете та виконує піруети. Дівчина натренувалася настільки, що тепер може навіть виконувати танці у групі синхронно. Для цього їй зовсім не потрібні верхні кінцівки.

Віторія активно займається спортом – легкою атлетикою.

А ще, щоб вести повноцінне життя, вона натренувала свої ноги так, аби вони допомагали їй виконувати повсякденні побутові речі. Наприклад, дівчина самостійно робить макіяж:

Звісно, багато у чому їй потрібна допомога. Своїм життям вона ділиться у соціальних мережах. Зараз в Інстаграмі за її новими перемогами стежить понад 200 тисяч користувачів. Ну, а кращим другом для неї все ще лишається мама, якій Віторія публічно зізнається у безмежному кохання.

Побажаємо сильній духом дівчині нових звершень.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.