Любов наче у бразильському серіалі: коханець замаскувався у перуку та вуаль і пробрався на весілля обраниці

Герой статті вочевидь уявив себе Лукасм з серіалу "Клон" та, замаскувавшись, пробрався до коханої на весілля.

Чи пам’ятаєте ви легендарну сцену з весілля головної героїні бразильського серіала “Клон”, у якій її коханий забрався до неї на весілля у паранджі та спостерігав зі сторони, як його обраниця виходить заміж? Так ось, ця ситуація дуже схожа і відрізняється лише тим, що з Лукаса його маскування не зірвали, а з головного героя нашої статті — так.

На що тільки не підеш заради кохання?

На Півночі Індії розгорнулася справжня драма з пригодницькими елементами. До нестями закоханий хлопець вирішив завітати на весілля до обраниці, яка зраджувала своєму нареченому з ним. Для цього він одягнув перуку з вуаллю, весільну сукню, сумочку, жіночі туфлі та аксесуари, щоб зійти за індійську жіночку. Потім він прийшов до будинку нареченої, яка готувалася до церемонії. Всередину його пустили гості не зрозумівши, що за маскуванням ховається молодий хлопець.

Він дуже хотів побачити кохану перед весіллям і щось їй сказати. Коли чоловік потрапив до будинку, хтось з гостей таки зрозумів, що відбувається недобре. Відомо, що коханець отримав ляпаса, а потім з нього зірвали поруку. Уся ця пригодницька історія закінчилася тим, що коханця почали бити. Втім, кульмінації йому вдалося уникнути, так як він приїхав не сам, а з друзями на мотоциклі. Він втік, сів на транспортний засіб друга і поїхав. З коханою йому поговорити так і не довелося.

Ця ситуація наскільки смішна, настільки страшна. Адже може говорити про те, що дівчина виходить заміж не по своїй волі, а за бажанням своїх батьків. Сподіваємося, що їй шлюб буде щасливим і ніхто ніколи не буде її ображати.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.