Собчак жаліється на дохід та вимагає відмінити санкції для цивільних росіян: “Не можна усіх руських вважати ворогами”

Відома російська журналістка, телеведуча і екс-кандидатка на пост президента росії Ксенія Собчак публічно поскаржилася на дохід та просить світ відмінити санкції.

24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну в Україні, яка зачепила абсолютно кожного українця. Рахунок біженців йде вже на мільйони, ті, хто не має можливості евакуюватися за кордон, ховаються від повітряних тривог в підвалах і бомбосховищах, хоробрі воїни ЗСУ боронять Батьківщину на фронті, добровольці вступили до лав територіальної оборони, усі інші займаються волонтерством і роботою, аби зберегти економіку країни.

Як не дивно, але переважна більшість росіян підтримують дії путіна в Україні та досі не вірять у безліч кадрів зі зруйнованими містами і життями українців.

Світ тим часом підтримує Україну, в тому числі й запровадженням суворих санкцій у відношенні рф. З їхнього ринку йдуть десятки світових компаній, поступово зникають товари з полиць магазинів, люди залишаються без робочих місць і доходу.

Ксенія Собчак із сином покинула Росію
Собчак жаліється на дохід та вимагає відмінити санкції для цивільних росіян

Стосовно цього у себе в Інстаграмі висловилася Ксенія Собчак, яка вимагає відмінити санкції проти цивільних росіян:

“Як журналіста, у якого один з двох основних майданчиків ютуб, мене дуже хвилює його доступність. Ютуб не закрили. Поки. Але напередодні остаточно обмежили монетизацію – якщо раніше канали могли заробляти хоча б на преміум і спонсорстві, то тепер все. Навіщо? Як це допоможе спинити те, що відбувається”.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.