Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують: намагаються вигнати геть

Громадяни Великобританії, а саме жителі Лондона, зібралися навколо будинку доньки Сергія Лаврова з транспарантами, які свідчать про те, що вона є донькою злочинця.

Повномасштабна війна в Україні, яку розв’язала влада російської федерації, потягнула за собою ряд змін в економіці, політиці та суспільстві. Зокрема родичі російських політиків відчули на собі усю силу культури відміни. Не так давно донька Пєскова скаржилася про те, що стала жертвою цькування російського керівництва і не вбачає в цьому ніякої логіки. А вже сьогодні стало відомо, що і донька Лаврова знаходиться на самому краю.

Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують

Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують

Так, на у телеграм-каналі “Правда Геращенко” з’явилися фотографії з ранкових мітингів, які були влаштовані у центрі Лондона. Англійці зібралися навколо будинку Сергія Вікторовича, а вірніше його спадкоємиці. Поліна Ковальова насправді є його рідною донькою і на даний момент проживає у Великобританії. І це не дивлячись на те, що Сергій Лавров є відчайдушним патріотом своєї держави, а захід вважає брехливим та ворожим.

Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують

Протестуючи запевняють, що донька злочинця військового злочинця Лаврова Поліна відмиває батькові гроші в Європі.
Варто відмітити, що дівчина народилася не в законному шлюбі, а від коханки політика.

Судячи з усього, англійці мають твердий намір вивести родину політика на чисту воду і вижити з країни, де немає місця політичним злочинцям, корупціонерам та керівникам держави-терориста. Сподіватимемося, що Лавров почув голос Великобританії.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.