62-річна бабуся показала ідеальну фігуру і розповіла секрети своєї молодості (ФОТО)

Розповідаємо про неймовірну жінку, 62- річну бабусю, яка зовсім не виглядає на свій вік. Як їй це вдалося?

62-річна Лінда Джагер заслуговує окремої поваги, адже її зовнішній вигляд просто приголомшує і заслуговує поваги. Таку спортивну і струнку фігуру не мають навіть 40-ка річні жінки. Розповімо детальніше про життя цієї жінки і про секрети її молодості, які багатьом мають стати прикладом для наслідування.

62- річна Лінда Джагер
62- річна Лінда Джагер

Лінда Джагер народилась в провінції Онтаріо, що знаходиться в Канаді, 12 серпня 1958 року. У цьому містечку проживає і до сьогоднішнього дня. Їй виповнилось вже 62 роки, але душа і тіло Лінди молоде і заслуговує окремої уваги.

У чому ж секрет її молодості?

Лінда Джагер розповідає, що всі секрети лежать на поверхні і один із головних — правильне харчування і постійні фізичні навантаження. Багатьох людей зупиняє лінь і небажання щось змінити. Однак доклавши зусиль можна отримати приголомшливих результатів. Лінда показала це на власному прикладі. Вона займається спортом з 21-го року і від того часу не покидала тренувань.

Фітнес-тренер Лінда Джагер
Фітнес-тренер Лінда Джагер

Протягом 30-ти років вона займалась у домашніх умовах, а вже потім зважилась піти в тренажерний зал, де знайшла нове захоплення — бодібілдінг. За останні роки вони 5 разів була переможницею з бодібілдингу. І навіть по сьогоднішній день Лінда не боїться виступати поряд з професіоналами, які набагато молодші за неї. А щоб результат був максимальним, Лінда правильно харчується і п’є велику кількість води.

Окрім цього, вона не допускає у своєму житті жодних стресів і намагається відпочивати по 7 годин на день.

Тренування Лінди
Тренування Лінди

Без сумніву Лінда є прикладом для всіх жінок, адже вона фітнес-тренер, фітнес-модель і п’ятикратна чемпіонкою світу з бодібілдингу і все це у 62 роки.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.