Гурченко Людмила Марківна: головні чоловіки її життя та непрості відносини з донькою

Розповідаємо про численних чоловіків Людмили Гурченко і чому стосунки з донькою були складними.

Людмила Гурченко стала легендою за роки своєї творчої діяльності. Радянська і російська актриса і співачка підкорила серця мільйонів. Фільми за участю обожнюють і переглядають по цей день. До того ж, вони увійшли в списки радянської класики, а сама актриса стала справжнім символом цілої епохи у вітчизняному кінематографі.

Особисте життя Людмили Гурченко

Особисте життя відомої акторки було сповнене не лише легендарними ролями і фільмами, а й бурхливими романами. Людмила мала 4 офіційних шлюбів і декілька романів . Кожен її чоловік був відомою і досить яскравою особистістю, однак стосунки не мали позитивного завершення.

Особисте життя Людмили Гурченко

Василь Ординський — перший чоловік акторки. На той час він був відомим кінорежисером. Вони одружились, коли Людмилі було всього 18 років. Шлюб протримався всього рік, після чого пара розійшлась. Після цього артистка зустріла Бориса Андронікашвілі. Він був яскравим сценаристом та істориком. Їх шлюб також не мав вдалого завершення — він розпався. Однак у подружжя народилась донька Марія.

Третім чоловіком Людмили став актор Олександр Фадєєв, а четвертим — відомий співак Йосип Кобзон. З останнім вони прожили разом всього три роки, адже складно ужитись двом зіркам такого масштабу. Через деякий час після цього з’явились чутки про роман Гурченко з Володимиром Висоцьким. Однак Людмила скоріше захоплювалася музикантом як глядач, а не закохана жінка. Наступним чоловіком, з яким акторка прожила 18 років, був Костянтин Купервейс. Він з повагою ставився до Людмили, однак з роками їх відносили просто зжили себе.

Останній чоловік акторки був молодший за неї майже на 25 років. З продюсером Сергієм Сеніним вона почала жити з 1993 року і до самої смерті.

Стосунки з донькою Людмили Гурченко

З Марією Королевою у Людмили склались непрості стосунки. Своє дитинство вона провела з дідусем і бабусею. У три роки вона переїхала до Людмили, але справжньої сім’ї створити не вдалось. Людмила весь час перебувала на зйомках і гастролях. Тому більшу частину дитинства Марія була одна.

Гурченко з донькою
Гурченко з донькою

Все оточення Людмили надіялись, що Марія піде по стопам зіркової матусі, однак ще з дитинства вона відрізнялась від Людмили. Марія поступила в медучилище і була простою дівчиною. Вона одружилась зі звичайною людиною та народила двох дітей. Із зятем Людмила дуже конфліктувала. Акторка надзвичайно сильно любила своїх внуків, але навіть це не змогло покращити їх стосунків з донькою. Згодом її внук Марк помер від передозування наркотиками.

Останній чоловік Гурченко також не зміг найти спільної мови з донькою обраниці. Це лише додало вогню у стосунки Марії та Людмили.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.