Мама чотирьох дітей змушена спустошити останню скарбничку, щоб вижити в період пандемії

Наташа Хейс потрапила у скрутну ситуацію через коронавірус. Вона сподівалась, що за відкладені гроші в різдвяну скарбничку зможе придбати синам подарунки, однак зараз вона порожня.

На початку року Наташа Хейс почала відкладати трохи грошей у різдвяну скарбничку, щоб заощадити і придбати дітям подарунки. Однак зненацька прийшла пандемія і внесла корективи у сімейний бюджет — тепер різдвяна скарбничка пуста. Непросту історію цієї сім’ї розповідає видання Mirror.

Це не єдина родина, яка змушена витрачати останні накопичення. Для багатьох цей святковий сезон буде вкрай важким.

Якби не купони на знижки у супермаркетах, які 38-річна Наташа отримала від організації «Save the Children» (Врятуйте дітей), то хлопчики залишилсь би без різдвяних солодощів. Бабуся онуків також постраждала від пандемії, тому їм вона нічого навіть пообіцяти не може.

З журналістами Наташа Хейс зустрілася у довідковому центрі Action in Caerau&Ely на краю її рідного міста Кардіфф. Центр надає життєво важливу підтримку від благодійної організації.

Британська родниа під час пандемії
Британська родина під час пандемії

Кілька років тому чоловік Наташі Карл втратив роботу. Пара часто залишалася без їжі і віддавала все дітям. Проте, незважаючи на труднощі, Наташа є волонтером у тому самому центрі ACE, оскільки хоче віддячити тим, хто рятував і їх.

Вона допомагає керувати магазином одягу та іграшок, куди небайдужі віддають речі, які потім зможуть використовувати ті, хто цього потребує.

Син британської родини
Син Наташі

До того ж родина Наташі Карл отримала грант від програми «Save the Children» на придбання меблів для спалень своїх дітей.

Ця організація тісно працює з ACE та виділяє гранти на забезпечення сімей основними предметами домашнього побуту, талонами на харчування, розвиваючими іграшками та книгами для навчання дітей у ранньому віці. Під час ізоляції благодійна організація змогла виділити близько 80 грантів.

Кількість людей, які потребують допомоги, помітно збільшилася. На жаль, через пандемію багато сімей залишилися без достатнього доходу, щоб покрити основні повсякденні витрати на життя.

Що стосується підтримки українців, то нещодавно влада ухвалила законопроект, який передбачає матеріальну допомогу бізнесу під час посилень карантину. ФОПи та звільнені внаслідок пандемії працівники зможуть отримати одноразові виплати у розмірі 8000 гривень. Іншої підтримки для громадян наразі не передбачено.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.