Колишня дружина чоловіка сіамської близнючки Хенсел подала на нього до суду – зʼявилася позашлюбна дочка

Не так давно стало відомо, що одна із сіамських близнючок Еббі вийшла заміж. Її обранцем став ветеран американської армії, і зараз сім'я живе разом.

Близнючки Хенсел свого часу стали знаменитостями, адже попри свою особливість змогли не тільки вести активний образ життя, але й надавали своїм оптимізмом та радістю віру іншим у те, що насправді усе залежить лише від наших внутрішніх відчуттів.

Чоловік сіамської близнючки Хенсел виявився батьком позашлюбної дитини

Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події
Чоловік сіамської близнючки Хенсел виявився батьком позашлюбної дитини

А вже незабаром Еббі повідомила про те, що вийшла заміж. Близнючки змогли створити сім’ю, але радісна новина одразу ж почала супроводжуватися скандалом. Уся справа в колишній дружині обранця дівчини, яка заявляє, що її дитина від нього.

Так, екс-дружина новоспеченого чоловіка близнючка подала до суду з наміром встановити його батьківство над другою дитиною. Примітно, що офіційно батьком її первістка також є Джошуа. Відомо, що з попередньою дружиною чоловік одружився приблизно в 2010-му. А в 2019-му шлюб був розірваний. Як стало відомо виданню The New York Post, позов до суду жінка на ім’я Аміка Боулінг подала у жовтні 2023 року.

При цьому генетичний аналіз на встановлення батьківства був прикріплений до справи лише декілька тижнів тому, а точніше 7 березня.

Аміка Боулінг та Джошуа виховували 8-річну дочку Ізабеллу. У документах говориться, що вона – єдина “спільна” дитина пари, народжена у шлюбі. Однак у Аміки народилася ще одна дочка невдовзі після розлучення.

На даний момент батьківство над позашлюбною дитиною поки що не встановлено. Причому усі учасники скандалу поки що не коментують ситуацію. В тому числі сіамські близнючки взагалі ніяк не реагують на новину, яка розлетілася мережею.

На даний момент маленька дитина носить статус зведеної сестри спільної дочки Джошуа та Аміки.

Нагадуємо, що насправді весілля було проведено ще 3 роки тому у 2021 році. Втім, близнючки вирішили розповісти про це лише зараз. В пресі зазвичай говорять про те, що обидві сіамські сестри вийшли заміж, але насправді Джошуа одружився на Ебігейл. Брітані просто прийняла вибір своєї сестри і є членом сім’ї.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.