Подружжя з рекордною різницею у зрості: як вони виглядають та що змогло поєднати таких різних людей?

Різниця в зрості жінки та її коханого чоловіка майже метр. Але попри складнощі у побутовому житті, пара переконана, що їм судилося бути разом.

Американці Ларрі МакДоннелл і Джессіка Бернс-МакДоннелл офіційно побили рекорд найбільшої різниці у зрості подружньої пари. Зріст дружини дорівнює 177 сантиметрів, а чоловіка всього 91,5. Як зазначено в Книзі рекордів Гіннеса, точна різниця різниці у зрості подружжя складає 86,36 сантиметрів.

Пара з найбільшою різницею у зрості
Пара з найбільшою різницею у зрості

Їх історія кохання почалася у шкільні роки. Тоді, Ларрі не дозволили перейти в наступний клас і він залишився в першому, ще на один рік. Таким чином, він опинився в одному класі з Джесікою. У них було спільне коло друзів, тож пара часто проводила час разом. Проте, тоді про любов мова не йшла.

Йшли роки, Ларрі переїхав у власний будинок неподалік від місця проживання Джесіки. Тоді у Джессіки був хлопець. Потри те, що жінка була у відносинах, пара виявила, що їх начебто тягне одне до одного.

Певний час вони залишалися друзями. Але іскру в очах закоханих помічало їх близьке оточення. Вони настільки підходили одне одному, що люди постійно говорили їм, що вони створені одне для одного і повинні зустрічатися.

“Вона була першою людиною, поруч з якою я міг бути самим собою”, – згадує Ларрі.

Ларрі МакДоннелл і Джессіка Бернс-МакДоннелл
Ларрі МакДоннелл і Джессіка Бернс-МакДоннелл

Вони почали зустрічатися влітку 2006 року і одружилися в грудні того ж року. Зараз, подружжя спільно виховує чотирьох дітей – 16-річку Олівію, 15-річного Дакса, 12-річну Вікторію та однорічного Фелікса.

Подружжя довгий час працювали разом в Департаменті внутрішньої безпеки. Джессіка й досі там працює, а ось Ларрі перейшов до іншого департаменту, де контролює закупівлі для всіх державних установ.

Пара впевнена, що завжди буде разом. Вони навіть не розглядають можливості розлучення. На думку закоханих, головне знайти людину, з якою тобі буде комфортно, ту, яка змусить тебе відчувати те, що не виходить у решти. А зовнішність та параметри – це дрібниці.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.