Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

69-річна іспанська актриса Ана Обрегон шокувала не тільки батьківщину, а й увесь світ. Жінка повідомила про народження доньки від власного сина. Виявляється, жінка використала біологічний матеріал свого померлого сина, який він зберіг, коли ще був живий.

Іспанська акторка показала свою доньку, батьком якої є її син
Іспанська акторка показала свою доньку, батьком якої є її син

Син знаменитості помер у 2020. Його життя забрала жахлива хвороба – рак. Чоловікові було лише 27, ще жити і жити, але доля розпорядилася інакше. Ана не змогла змиритися з втратою та вирішила знайти втіху в його дитині. Таким чином, вона вшанувала його пам’ять та виконала мрію.

Іспанська акторка показала свою доньку, батьком якої є її син
Іспанська акторка показала свою доньку, батьком якої є її син

Для народження донечки, Обрегон звернулася за допомогою до сурогатної матері. Біологічно, вона є бабусею маленької Аніти. Проте, вона вдочерила дитину, тож по документах, вона її мама.

Нещодавно, у своєму Instagram, жінка розмістила фото однорічної онучки. Ана вважає, що дитина дуже схожа на її сина та сподівається, що Аніта виросте такою ж хороброю та дбайливою. Вона душі не чаїть в дитині та зробить все можливе для її гідного життя.

“Аніто, я можу лише подякувати тобі за те, що ти наповнила світлом моє життя, понівечене безмірним болем. Дякую за те, що ти дивишся на мене з такою ж любов’ю, з якою дивився на мене твій батько”, – написала жінка.

Іспанська акторка показала свою доньку від власного сина
Іспанська акторка показала свою доньку від власного сина

Крім того, жінка зазначила, що не планує зупинятися на одній дитині. За словами Ани, її син хотів мати п’ятьох нащадків, тож у майбутньому вона знову попросить допомоги спеціалістів. До речі, оскільки послуги сурогатного материнства в Іспанії визнані незаконними, всі процедури акторці довелося проходити в США.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.