Містичне озеро з привидами, яке перенесе вас у таємний світ: Дмитро Комаров про це не розповідав

Україна давно славиться своїми цікавими місцями, вони бувають гарні, загадкові, такі, від яких можна затамувати подих і навпаки дуже спокійними та незвіданими. В цьому й є особливість нашої країни – вона унікальна.

Певно всі в дитинстві боялися привидів, адже ми бачили багато мультиків, фільмів та читали різні книжки, де примари виступали головними героями. Десь вони були злими, а десь добрими та бажали живим лише добра. Вірити в їхнє існування чи ні, кожен вирішує сам. Проте багато хто боїться їхньої появи, адже це вже якесь єднання зі світом мертвих.

Історія озера примари

Але й багато хто насправді цікавиться потойбічним світом, займається езотерикою чи іншими науками та може спеціально викликати примар на розмови. Але є таке повір’я, що примари щоночі гуляють кладовищами. Проте й тут не можна нічого стверджувати, бо дійсно є люди, які ніби-то бачили примар на власні очі. А хтось в це не вірить.

Проте є у нас в Україні місце, яке вважають будинком примар – це озеро у Хмельницькій області, де ніби живуть примари й саме тому купатися там ані місцеві жителі, ані туристи не наважуються.

Згідно з повір’ям, це озеро є вікном у потойбіччя, принаймні так кажуть місцеві. Воно має дуже цікаву особливість – ніколи не замерзає, навіть у найсильніші морози, уявити це неможливо просто, але це чиста правда. Також тут рекордними темпами росте і риба, що ніколи не закінчується і завжди жива попри залякування історіями про потойбічний світ. Крім того, кажуть, що над озером часто з’являються примари, які лякають людей і створюють дивні звуки.

Озеро привид

Місцеві жителі стирають у ньому білизну, яка стає чистою і м’якою на дотик, але купатися влітку тут не ризикують, посилаючись на різні страхи, часом за межею забобонів. Існує повір’я, що озеро є вікном в інший світ – звідси його назва, “Озеро з примарами”  Словом, якщо ви любите таємниці природи містичні явища, тоді вам неодмінно потрібно побувати на цьому дивакуватому озері з привидами.

Схожі статті

Народила в 66, а у 78 доньку забрали: історія найстаршої матері України та її дитини отримала продовження

Історія найстаршої мами України та її неповнолітньої доньки-підлітка отримала несподіване продовження. Як склалася доля дівчинки і де вона зараз.

Їй вже 42: як склалася доля і як сьогодні виглядає українська дівчинка-мауглі Оксана Малая (ФОТО)

Свого часу історія знаменитої дівчинки-Мауглі вразила всю країну, а обличчя героїні тисячі сюжетів знали абсолютно всі. Що з нею стало після отримання такої слави?

Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

20 років тому Надія Гнатюк стала наймолодшою матір'ю в країні. Дівчина народила малюка в 11 і одразу ж стала знаменитістю на батьківщині. Як вона поживає зараз?

Їм скоро буде по 8 років: як склалася доля і як сьогодні виглядають одеські п’ятернята та їхня мама (ФОТО)

2016 року в мережі прогриміла новина про те, що в Одесі жінка народила 5 дітей. Про неї знімали безліч сюжетів, писали на різних платформах, але щастя йшло за руку з бідою.

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто має право на відстрочку, електронні повістки та що буде з ухилянтами

Український уряд вніс новий законопроєкт до Ради, який стосується мобілізації, обмежень по відношенню до ухилянтів та відстрочки. Детальніше в нашому матеріалі.

У Kyivstar стався збій. Компанія прокоментувала несправності і розповіла, як налагодити звʼязок та інтернет

Представники оператора "Київстар" офіційно повідомили про масштабний збій у системі та розповіли, як можна обійти його і налагодити у телефоні зв'язок.