Бужинська знялася з чоловіком у “романтичній” фотосесії – на честь 10-річчя шлюбу затягла до ліжка

У День Святого Валентина, 14 лютого, українська співачка Катя Бужинська відзначає подвійне свято кохання. Фотосесія із чоловіком-болгариним нікого не залишила байдужим.

Поки українські знаменитості скромно відзначають День Святого Валентина, публікуючи у своїх соціальних мережах привітання та ретро-фото з другою половинкою, співачка Катя Бужинська влаштувала разом зі своїм чоловіком болгарським бізнесменом Дмитром Стойчевим романтичну фотосесію в готелі однієї із спекотних країн. На це у неї особлива причина – саме цього дня 10 років тому артистка сказала своєму коханому “Так”.

Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами

З того часу 14 лютого є для пари подвійним Днем кохання. Увічнити важливу подію Катерина та Дмитро вирішили на фото та відео камеру, що з цього вийшло, можна побачити у Бужинської в Instagram.

Протягом усієї зйомки парочка була в однакових махрових білих халатах. Бужинська з рушником на голові та масивних прикрасах та окулярах. Щоб виглядати у кадрі ефектніше, співачка періодично спускала халат на плечі.

Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин
Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин

На тлі скручених з рушників лебедів подружжя на великому ліжку розпивали шампанське, годували одне одного тортом і веселилося. Потім перемістилися на балкон із розкішним виглядом. Зазначимо, що це виглядало дуже ефектно!

Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин
Бужинська з чоловіком-болгарином з розмахом відзначає річницю заручин

Також на самому початку ролика можна побачити кадри з самих заручин. Нагадаємо, що болгарський бізнесмен Дмитро Стойчев зробив пропозицію коханої під час відпочинку на Мальдівах, де Катерина Бужинська без роздумів сказала “Так”.

У 2014 році в Болгарії на батьківщині бізнесмена відбулося їхнє весілля, а в 2016 році Катерина подарувала чоловікові двох чарівних дітей – двійнят Катю та Діму, яких назвали на честь батьків. Судячи з фотографій у мікроблозі Катя та Дмитро дуже щасливі один з одним.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.