МастерШеф 12 сезон 14 випуск від 02.12. 2023: хто покинув шоу – “Хочеться попрощатися з великим кухарем”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з аматорів не впорався з завданням та вилетів з шоу.

Хто покинув “МастерШеф-12” стало відомо. На цей раз з кулінарного проєкту вилетіла Ірина.

Можна сказати, що на цей раз мрії хайтерів збулися, і учасниця, яка критикувалася глядачами найбільше більше не повернеться на кухню проєкту.

Хто покинув МастерШеф-12

МайстерШеф 12 повернувся на екрани після двотижневої перерви. Глядачі спостерігали за боротьбою учасників за десятку найкращих та подальшу перемогу.

У 14-му випуску аматори мали можливість оцінити інших і допомогти їм, або прискорити їхній виліт. Зокрема, на битві чорних фартухiв стало зрозуміло, що програє Ірина.

Хто покинув МастерШеф-12
Хто покинув МастерШеф-12

Новий тиждень на МастерШеф-12 розпочався доволі несподівано, адже аматори прийшли на порожню кухню. Там на них вперше не чекали судді. Але вони залишили учасникам повідомлення. У новому випуску кожен отримав право зайняти місце судді.

А ось у другому конкурсі згадали Казимира Малевича, ім’я якого увійшло в історію світового мистецтва. Лише нещодавно світ дізнався, що він українець, киянин, а не російський художник. Завдання було досить творчим. Необхідно було зізнатися у коханні до видатного творця через кулінарію.

Кожен учасник мав відтворити роботу митця у себе на тарілці. Зокрема довелося працювати з формами.

Хто покинув Мастершеф-12. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція чергового сезону шоу була зупинена. Продюсери тривалий час очікували на появу інвесторів та рекламодавців, і лише через півроку їм вдалося перезапустити проект.

Формат здебільшого не змінився, але були внесені певні коригуючи моменти. Наприклад, тепер всі учасники розмовляють українською мовою без жодних винятків. Також в шоу постійно йдеться про поточні події в Україні, для того, аби в глядача не складалося враження, що в шоу ігнорують трагедію.

Таким чином на телеканалі виходить вже 3-й сезон, і варто відмітити, дуже успішно.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.