Як прийти до тями після новорічного святкування: 5 найдієвіших способів швидко одужати 1 січня

Новорічна ніч вдалася, а прийти до тями важко? ТОП -5 найдієвіших способів швидко одужати, які вам точно допоможуть.

Ні для кого не секрет, що перше січня доволі часто супроводжується наслідками новорічних розваг і зазвичай ми до цього готові. Та іноді прийти до тями здається просто нездійсненою місією. Особливо коли здавалося б лише один невеличкий келих ігристого перетворюється у страшну муку вранці.

Звісно можна було б обійтися аптечними засобами, адже фармакологічна індустрія має, що запропонувати. Але вони не завжди дієві, досить недешеві та в цілому мають хімічний склад, що також шкодить здоров’ю.

Не спішіть ковтати ліки
Не спішіть ковтати ліки

На щастя, людство давно винайшло ліки проти цих страждань і ми приведемо ТОП-5 найдієвіших з них, аби ви не витрачали свій час на пошуки:

Тривалий сон

Щоб люди не казали, але тривалий сон найкраще сприяє поліпшенню стану людини, особливо після алкогольного сп’яніння. Усе, що потрібно від вас: забезпечити тишу, м’яку постіль та відсутність справ. Поки ви будете бачити рожеві сни, ваш організм залагодить усі негаразди, що відбуваються під дією продуктів розпаду алкогольного напою.

Гарячий бульйон

Гарячий бульйон, окрім того, що добре насичує жирами та білками, відновлює кількість води, що була втрачена в результаті вживання алкоголю. А також це дуже смачно і корисно!

Молоко

Цим методом користувалися ще наші пращури, а особливого поширення він набув серед козаків, які полюбляли хильнути чарку. Річ у тому, що молоко є досить сильним адсорбентом і добре виводить токсини з організму людини. Тож печінка вам тільки подякує за таку поміч.

Контрастний душ та гаряча кава

Якщо ви не маєте проблем із серцем, цей спосіб може сподобатися понад усе. Контрастний душ неабияк бадьорить та підіймає настрій, а свіжоприготовлена кава завершить цю нелегку справу.

Пийте більше води

Пийте воду та побільше
Пийте воду та побільше

Як відомо, погане самопочуття після веселощів викликає зневоднення, що провокує звуження судин. Саме це стає причиною занедужання. Намагайтеся пити більше води впродовж дня і ви швидко прийдете до тями.

А також будьте обачні: якщо ви відчуваєте гострий головний біль, ознаки отруєння та важкість в грудях, будь ласка, зверніться за медичною допомогою.

Будьте здорові та гарних свят!

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.