Просто додай це у шампунь: ріст волосся і глянцевий блиск — гарантовані. Секрети догляду за волоссям

Що додати у шампунь для блиску та об'єму волосся? Навіть найкращі фабричні засоби для нашої шевелюри можуть не виправдати сподівань. Дізнайтеся який аптечний засіб допоможе на 100% змінити вашу зачіску. Секрети догляду за волоссям — у матеріалі.

З часів появи перших цивілізацій, жінки всіх поколінь намагалися винайти нові способи зробити свою вроду здоровішою. Звісно, у Древньому Римі панянки не ставили собі запитання: “Що додати у шампунь для блиску та об’єму волосся”, але тим не менш чаклували над узварами з польових трав, аби шевелюра була свіжою.

Секрети догляду за волоссям

Цікаво, що в Україні мистецтво догляду за собою розвивалося синхронно з іншими європейськими країнами, а у чомусь вдалося навіть перевершити сусідів. Наприклад, лазню знали давні слов’яни на теренах Київської держави, а дочка Ярослава Мудрого, яка стала королевою Франції, була ошелешена тим, що її милий король гребував певними правилами гігієни.

Що додати у шампунь для блиску та об’єму волосся?

Секрети догляду за волоссям

Секрети догляду за волоссям часто бувають дуже простими, але маловідомими. Великі косметичні гіганти витісняють рекламою і піаром життєві лайфхаки. Проте, трихологи запевняють, що навіть копієчні аптечні засоби зможуть поліпшити стан пасма. Додати у шампунь можна:

  • Вітамін А живить шкіру голови, робить волосся міцними і пружними
  • Вітамін Е – антиоксидант. Зволожує і живить, надає блиск
  • В6 стимулює зростання, зміцнює

Важливо зауважити, що не потрібно вливати інгредієнти одразу у пляшку. Потрібно додати 5-10 капель безпосередньо у долоню перед нанесенням на шкіру голови. Шампунь не потрібно розподіляти по всій довжині повністю: це може висушити лушпайки стрижню волоса та висушити його.

Секрети догляду за волоссям

Перед миттям голови можна на фарбоване волосся попередньо нанести кондиціонер, аби колір не вимивався.

Нагадаємо: всі рекомендації з питань, що додати у шампунь для блиску та об’єму волосся, взяті із мережі. Для досягнення найкращого ефекту слід порадитися зі своїм трихологом.

 

Схожі статті

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.

Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків і сивини гарантоване. Копієчний засіб

Посічені кінчики - не лише косметична проблема, а й ознака того, що волосся потребує додаткового догляду. Пропонуємо до вашої уваги основні причини посічених кінчиків та лайфхаки для відновлення.

Просто додай це у шампунь: глянцеве волосся без посічених кінчиків гарантовано. Салонний догляд вдома

Мати шикарне волосся, наче з обкладинки, — це мрія багатьох людей. Комусь пощастило отримати його від народження, а для когось це щоденна тинанічна робота.

Чому не можна стригти самого себе: народні прикмети, пов’язані з волоссям, та їх пояснення

Стрижка волосся – це завжди особливий момент для кожної людини. Переважно зробити зміни в зачісці наважуються в якийсь із доволі складних періодів життя.