Простий спосіб завивки волосся на тиждень без плойки: укладка як в салоні за допомогою підручних засобів

У мережі розкрили спосіб завивки волосся без плойки. Тепер ви щодня будете мати бездоганну зачіску та пружні локони, назавжди забувши про пошкоджене волосся.

Вже давно не секрет, що українки — найвродливіші жінки на планеті. Кожна дівчина прагне виглядати бездоганно від кінчиків локонів, до кінчиків пальців. Прекрасна половина буде задоволена своїм зовнішнім виглядом лише тоді, коли укладка буде ідеальною. Є однин спосіб завивки волосся без плойки.

Блискуче волосся без посічених кінчиків
Простий спосіб завивки волосся на тиждень

Цікавий факт, що дівчата з кучерями завжди хочуть мати прямі прядки та вирівнюють його прасочками, а власниці прямого — шукають способи довготривалої завивки. Найлегшим способом зробити локони вважаться накрутка на плойку, але цей варіант не підходить для дівчат з сухим, ламким та пошкодженим волоссям. Навіть здорове волосся буде отримувати пошкодження від високої температури плойки. Але існує спосіб завивки без плойки, при використанні якого локони будуть триматися тиждень.

Спосіб завивки волосся без плойки: у чому секрет?

Якщо ви маєте бажання отримати стійкі, пружні локони не витрачаючи багато часу та не псувати волосся гарячими плойками, цей спосіб для вас. Спосіб дійсно цікавий та, на перший погляд, може навіть показатися кумедним. Але спробувавши цей варіант завивки ви ніколи не повернетесь до плойки.

Блогерка у ТікТоку під ніком Hauskris показала, як за допомогою крабику зробити укладку. Все, що вона робить — це скручує вологе волосся у пучок на маківці голови. Дівчина звертає увагу, що потрібно простежити, аби зібране волосся не з’їхало на потилицю. Потім вона закріплює його крабиком.

Спосіб завивки волосся без плойки

Але є ще один спосіб: для отримання пружних локонів потрібно підготувати бавовняну хустку або полотенце, мус або пінку для вкладання волосся, дві резинки та гребінець. Після ретельного миття та звичних вам доглядових процедур потрібно підсушити волосся, але щоб воно все ще залишалось вологим. На всю довжину нанести невелику кількість вашого улюбленого стайлінгу та ретельно прочесати волосся.

Простий спосіб завивки волосся на тиждень

Хустинку чи полотенце скрутити у джгут та прикріпити на маківці. Невеличкі прядки волосся почати накручувати на джгут по направленню від лиця, поки не накрутите всі пасма на хустину. Кінчик останньої прядки закріпити резинкою та залишити на всю ніч. Вранці ви не впізнаєте своє волосся! Пружні, стійкі локони будуть радувати вас не один день.

Маленький лайфхак, якщо вам потрібно зробити зачіску терміново, накручене на джгут волосся можна ретельно прогріти феном, потім дати волоссю охолонути та розпустити пасма. Результат буде не гіршим.

Нагадаємо, що завивка волосся без плойки не потребує особливих навичок та кожна красуня зможе зробити ідеальну зачіску в домашніх умовах.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.