5 способів позбутися від сухості рук восени: провідні експерти розповіли, як вирішити проблему сухої шкіри рук

Осінь – дуже складний період для адаптації організму, особливо жіночого. Оскільки різко змінюється температура повітря і стається авітаміноз, аби запобігти цьому, можна і навіть потрібно пити вітаміни. Але сухість рук від цього нікуди не дінеться, тому експерти дали дієві поради.

У багатьох жінок виникає питання, в чому причина того, що восени найбільше страждають руки, бо вони майже завжди знаходяться на повітрі, наприклад ви тримаєте сумку в руках, або телефон, тому вони обвітрюються і можуть навіть з’являтися тріщини. Тому підібрати правильний догляд, який буде підтримувати водний баланс шкіри, дуже важливий чинник. Про це ми зараз розповімо.

Кокосова олія

Кокосова олія
Кокосова олія

Якщо у вас дуже чутлива шкіра, чудово підійде натуральна кокосова олія. По-перше, олія дуже глибоко проникає у шкіру та відновлює водний баланс і насичує своїми зволожувальними компонентами шкіру. А якщо ви будете поєднувати олію та крем для рук, то взагалі забудете про сухість рук.

Крем для рук

Крем для рук
Крем для рук

Здається, що неважливо, який крем для рук потрібно купувати, але це грає велику роль. Наприклад, ви знаєте на що треба звертати увагу? На склад, дивіться завжди які компоненти містить обраний крем. Гарно купувати креми з такими компонентами як: олія ши, авокадо, органи, макадамі. Ці олії у складі чудово живлять та відновлюють шкіру рук.

Маска для рук

Маска для рук
Маска для рук

Не дивуйтесь, саме маска, як і для шкіри обличчя, руки також іноді потребують масок для гарного вигляду та зволоження. Модна придбати спеціальні маски в магазині, які вже насичені оліями та іншими корисними компонентами. Або зробити самостійно. Інгредієнти підкажемо: Мед, оливкова олія та яєчний жовток, всього треба по одній чайній ложці. Змішайте та нанесіть на руки на 10 хвилин і потім обов’язково змийте теплою водою та нанесіть крем.

Скраб для шкіри рук

Скраб для рук
Скраб для рук

Якщо у вас дуже чутлива шкіра вам підійде скраб з маленькими частками солі та інших компонентів, щоб не пошкодити шкіру рук ще більше. А якщо нормальна, то вам підійде будь-який скраб, головне з оліями у складі.

Вітаміни

Вітаміни для рук
Вітаміни для рук

Є такий чудовий аптечний засіб “АєВіт” це комплекс вітамінів А та В, продається він у маленьких капсулах, тож для зволоження рук вам потрібно одна капсула раз на три дні. Наносіть вітаміни під зволожувальний крем на ніч. Ці вітаміни гарно зволожують шкіру.

Схожі статті

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.

Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків і сивини гарантоване. Копієчний засіб

Посічені кінчики - не лише косметична проблема, а й ознака того, що волосся потребує додаткового догляду. Пропонуємо до вашої уваги основні причини посічених кінчиків та лайфхаки для відновлення.

Просто додай це у шампунь: глянцеве волосся без посічених кінчиків гарантовано. Салонний догляд вдома

Мати шикарне волосся, наче з обкладинки, — це мрія багатьох людей. Комусь пощастило отримати його від народження, а для когось це щоденна тинанічна робота.

Чому не можна стригти самого себе: народні прикмети, пов’язані з волоссям, та їх пояснення

Стрижка волосся – це завжди особливий момент для кожної людини. Переважно зробити зміни в зачісці наважуються в якийсь із доволі складних періодів життя.