4 плюси на користь пиття теплої води вранці: ви не переоціните ефект

Про користь пиття води вже сказано і написано дуже багато. Але наука постійно щось досліджує і віднедавна почалось активне пропагування пиття вранці саме теплої води. Ось аргументи чому.
Очищає організм й шкіру

Тепла вода не подразнює стінки шлунку і не стресує роботу сердечного м’язу. Вона сприяє потовиділенню і хорошій роботі сечовивідних шляхів, а відтак, виведенню токсинів і очищенню організму. Додавши в неї кілька крапель лимону і меду, посилите ефект.

Відновлює водний баланс шкіри

Склянка теплої води забезпечить шкіру потрібною вологою. Тепла вода покращує кровообіг, а це сприяє тому, що у всі органи і клітини шкіри своєчасно отримають всі потрібні речовини. Це, безумовно, сприятиме регенерації шкіри.

Захищає від передчасного старіння

Тепла вода зранку сприяє моториці кишківника і швидкому виведенню калових мас. Натще випита склянка теплої води очистить ваш кишківник від непотрібного слизу і спожита їжа буде краще засвоюватися. Органи запрацюють з більшою силою.

Допомагає схуднути

Тепла вода сприяє метаболізму. Вона допомагає розщепленню жирових тканин, що лежать під шкірою. Крім того, завдяки очищенню кишківника і кращому засвоєнню корисних речовин організмом довше зберігається відчуття ситості. Організм здатний довше працювати на тій енергії, яку отримав від мінімуму продуктів.

 

Схожі статті

Зайва вага буде танути на очах: виключіть зі свого раціону всього 1 поширений інгредієнт, щоб почати худнути

Багато людей мріють про стрункість. Важка робота в спортзалі, різноманітні дієти. Це може виснажувати, не даючи бажаного результату. Але насправді всього можна досягти значно простіше, ніж здається.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.