Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

Шкіра потребує належного догляду та уваги, і хоча візит до косметолога може бути дієвим способом покращити її стан, існують також прості, але дієві методи, які можна використовувати вдома. Давайте розглянемо 5 з них, про які, можливо, ви ще не чули.

Ексфоліація з використанням зеленого чаю

Зелений чай містить антиоксиданти та флавоноїди, які допомагають позбутись відмерлих клітин шкіри. Зробіть ексфоліант, змішавши заварений зелений чай з цукром чи кавою. Масажуйте цією сумішшю шкіру обличчя колообразними рухами, потім змийте теплою водою.

Медова маска для зволоження

Мед містить властивості, які зволожують шкіру та надають їй м’якість. Нанесіть тонкий шар меду на обличчя та залиште на 15-20 хвилин. Потім змийте теплою водою, це забезпечить найкращий ефект.

Експерти розповіли, як самостійно покращити стан шкіри
Експерти розповіли, як самостійно покращити стан шкіри

Чистка обличчя за допомогою пару

Парові процедури допомагають відкрити пори та позбавити шкіру від забруднень. Для цього нагрійте воду в каструлі, налийте її в миску та нахилившись над нею, прикрийте голову рушником і залиште на 5-10 хвилин. Потім можна обробити шкіру за допомогою глиняної маски.

Імпровізована маска з авокадо

Авокадо містить вітаміни та жири, які здатні зволожити шкіру. Розітріть м’яку частину авокадо і нанесіть її на обличчя на 15-20 хвилин, після цього змийте теплою водою.

Масаж льодом

Лід допомагає зменшити запалення та звузить пори. Просто заготуйте кубик льоду, обмотайте його тонким шаром тканини і проведіть ним по шкірі обличчя. Продовжуйте процедуру протягом кількох хвилин.

Спробуйте ці прості методи догляду за шкірою в домашніх умовах і ви будете приємно здивовані їх ефективністю. Дозвольте вашій шкірі сяяти здоров’ям та красою!

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.

Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків і сивини гарантоване. Копієчний засіб

Посічені кінчики - не лише косметична проблема, а й ознака того, що волосся потребує додаткового догляду. Пропонуємо до вашої уваги основні причини посічених кінчиків та лайфхаки для відновлення.