Зірка Сніданку з 1+1 Гордєєв не зупинився на загіпсованій нозі і пішов набагато далі: “Якщо ламати, то все”

Популярний український телеведучий Єгор Гордєєв вийшов на зв'язок та повідомив про нову невдачу, яка його спіткала. Що на цей раз сталося шоуменом, який і так носить гіпс?

Ведучі ранкового шоу Сніданок вже неодноразово дивували публіку своєю витримкою, адже готові з’являтися в прямому ефірі, не дивлячись на будь-які обставини. Чи це травма, чи вагітність, чи інші проблеми, — і зірки завжди з’являються на своєму робочому місці, незважаючи ні на зовнішній вигляд, ні на внутрішній настрій.

Не так давно Неля Шовкопляс здивувала публіку своїм зовнішнім виглядом, адже звалилася з велосипеда під час прогулянки зі своїм чоловіком і сильно травмувалася. Хоча зірку неабияк гримували перед ефіром, все одно її травми та набряки було видно.

Але є такі моменти, які неможливо приховати взагалі. Як наприклад, нещодавно Єгор Гордєєв з’явився взагалі на милицях.

Ведучий Єгор Гордєєв отримав нову травму

Єгор Гордєєв показав наслідки травми після роботи по дому
 Ведучий Єгор Гордєєв отримав нову травму. Скріншот особистої сторінки зірки

Про свій стан телеведучий повідомив одразу на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І варто відмітити, що частота публікацій у його мікроблозі навіть збільшилася у зв’язку з цією обставиною. Єгор користується надзвичайною любов’ю серед шанувальників, а тому у коментарях одразу ж зібралися небайдужі, які почали бажати Єгору найскорішого видужання, а також цікавилися, яким чином йому вдалося вхопити невдачу за хвіст.

Але на цьому чорна смуга не завершилася. Нещодавно Єгор знову вийшов на зв’язок, і на цей раз, судячи з усього, зі стоматологічного кабінету.

Зірка натякнув на те, що зламав зуб, хоча насправді ситуація може бути абсолютно інакшою, і доведеться чекати, поки телеведучий розповість, що ж з ним знову сталося.

Ведучий Єгор Гордєєв отримав нову травму

Вираз обличчя Єгора Гордєєва говорив про те, що ситуація для нього вельми неприємно і навіть стресова.

У дописі чоловік уточнив, що мова дійсно йде про те, що він собі щось зламав. Однак, на тлі кабінет вельми схожий на кабінет стоматолога.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.