Ярославський показав, кому вручив перший білий фартух у 14 сезоні “МастерШеф”: ви будете приємно здивовані

За 13-річну історію "МастерШеф" подарував нам десятки талановитих кулінарів. Кожен з них по-своєму цікавий. Але Володимир Ярославський показав учасника, який для кожного з суддів був найбажанішим.

Аматори, професіонали, діти та навіть зірки — за 13 років на проєкті “МастерШеф” були різноманітні учасники. Багато з них стали справжніми зірками. Дехто навіть повернувся на шоу, але уже як член команди, що займається його створенням. Але у всі роки головним, найважливішим та найбажанішим учасником проєкту був саме український глядач.

Тому Володимир Ярославський у своєму дописі з анонсом повернення шоу на екран символічно протягнув підписникам фартух, символічно пропонуючи приєднатися до учасників 14 сезону. Шанувальники “МастерШеф” залишили кілька сотень позитивних коментарів. Багато хто зазначав, що цей проєкт є для них найулюбленішим.

Володимир Ярославський розповів про повернення МастерШеф на екрани у серпні
Володимир Ярославський розповів про повернення МастерШеф на екрани у серпні

Володимира Ярославського та його колег Ольгу Мартиновську й Ектора Хіменеса-Браво глядачі вважають найкращою трійкою суддів за весь час існування “МастерШеф”. Цьому є просте пояснення — щира любов до своєї справи. Кожен з них живе кулінарією, а завдяки цьому між суддями створюється неймовірна хімія та ідеальне взаєморозуміння.

І про життя кулінарією ми говоримо не в переносному, а в буквальному значенні. На кухні Володимир зазвичай присутній із самого ранку. Він обожнює керувати всіма процесами та створювати для гостей неймовірні смаки, які змушують їх відчувати нові емоції та щоразу повертатися за ними до закладів знаменитого шеф-кухаря.

Володимир Ярославський продемонстрував ранкові знімання відео у ресторані
Володимир Ярославський продемонстрував ранкові знімання відео у ресторані

Дуже важливо, що Ярославський активно просуває саме українські страви. Деяким з них він надає перевагу в класичному виконанні, інші осучаснює, використовуючи техніки та продукти, які використовуються в ресторанах по всьому світу. Але серед такої смакоти Володимиру важко дотримуватися власної дієти, що іноді може його дратувати.

Звісно ж, кулінар говорить напівжартома, одночасно з цим демонструючи, як активно та міцно розм’якшує м’ясо за допомогою тендерайзера. Насправді дієта дозволила кулінару покращити самопочуття, бо за останні 5 місяців він схуд на 12 кг. Але досягав настільки вагомого результату Володимир, консультуючись з досвідченим лікарем.

Володимир Ярославський похвалився неймовірними результатами схуднення
Володимир Ярославський похвалився неймовірними результатами схуднення

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.