“Все попереду”: Єгор Гордєєв натякнув на більш ніж дружні стосунки з заміжньою колегою Нелею Шовкопляс

Зірка телешоу "Сніданок" на телеканалі "1+1" Єгор Гордєєв показав свою холостяцьку оселю та натякнув, що задумується над майбутнім сімейним життям.

Телеведучий запросив журналістів додому, аби показати ранок людини, яка вже декілька років будить усю країну. Гордєєв прокидається ще вдосвіта, адже перед роботою потрібно встигнути приділити час домашньому улюбленцю — собаці по кличці Джун. Не обходиться ранок і без ароматної кави. До речі, Гордєєв вважає себе хорошим бариста.

До речі, Єгор поділився по секрету, що вдома він проводить небагато часу — вранці та вночі. Така специфіка роботи телеведучого.

Про особисте життя шоумен говорить неохоче. Він мріє про сім’ю та дітей, проте зараз на це немає достатньо часу. “Все попереду”, — коротко відповідає Гордєєв.

Прихильники постійно натякають на роман Єгора з його колегою по “Сніданку” Нелею Шовкопляс.

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс

Самі телеведучі ніяк не коментують чутки щодо роману між ними, однак Гордєєв зізнався, що вони ідеально доповнюють один одного. За його словами, він досить суворий, а Неля, навпаки, любить згладжувати всі конфлікти та вирішує питання вельми дипломатично.

Хоча суперечок між собою колеги не уникають. Єгор згадує, що коли в Нелі був перший ефір, він його просто проспав. Тому телеведучій довелося імпровізувати у свій перший робочий день на новому місці. Цей випадок навчив Гордєєва ставити відразу два будильники, аби уникати подібних неприємностей.

Але такі інциденти загартовують та зближують. Тому сьогодні Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв сміливо називають себе не просто колегами, а й хорошими друзями.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".