З театру звільнили розтовстілу балерину: вона важить 55 кг

В Московському театрі ілюзій звільнення танцівниці пояснили тим, що вона занадто гладка для роботи.

Для деяких жінок вага 55 кілограм – заповітна мрія, а для балерини Ксенії Туришевої така цифра на вагах стала справжньою проблемою. Балерина повинна бути витонченою, граційною і буквально літати над сценою. Вимоги до ваги танцівниць дуже високі, а іноді аж занадто.

Так, в Московському театрі ілюзій звільнили балерину, тому що вона під час карантину погладшала до 55 кілограм. Балерина Ксенія Туришева влаштувалася в театр 5 лютого, і відтанцювала декілька спектаклів. Однак в середині березня всіх танцівників відправили на самоізоляцію в зв’язку з пандемією коронавірусу. А в кінці квітня дівчині подзвонив кадровик, і сказав, що вона не пройшла випробувальний термін.

Туришева не змирилася з таким поворотом подій і подала позов до суду на свій колишній театр, з вимогою визнати звільнення незаконним і поновити її на роботі. Під час суду представник театру заявив, що в балерини проблеми з зайвою вагою.

Ксенія Туришева

Балерина  ж впевнена, що точно не занадто гладка. При рості 164 її вага становить 55 кг. Це нормальна вага, близька до нижньої межі, розповіла вона під час спілкування з журналістами.
Ксенія зізналася, що більшість випускниць хореографічних училищ приходять в театри з вагою до 48 кг.
Колись так само важила і Туришева, але їй довелося набрати декілька кілограм. Через хворобливу худорлявість балерина часто непритомніла і загальний стан її здоров’я був поганим.

Ксенія Туришева

Ксенія звернулася до спеціалістів в сфері дієтології та фітнесу за висновком і після всіх належних в таких випадках тестів і вимірів ті повідомили, що ніяких зайвих кілограмів у балерини немає і близько. Але довідка від профільного лікаря не переконала колишніх начальників.

А ось в суді Ксенію визнали профпридатною, а її звільнення – незаконним. Тепер Туришева відновлена ​​на роботі і може приступати до своїх обов’язків. Як до цього поставилися в театрі невідомо – там поки не дали жодного коментаря.

Схожі статті

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.