33-річна Ксенія Мішина відмовилася їсти в прямому ефірі після того, як в мережі розкритикували її фігуру

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина з'явилася в прямому ефірі після того, як позбавилася зайвої ваги та приголомшила відмовою у частуванні.

Ксенія Мішина завжди з’являлася на екрані дуже стрункою та у прекрасній фізичній формі. Втім, нещодавно їй вдалося дуже здивувати своїх фанатів. Зірка оприлюднила свіжі знімки, на яких показала, як попрацювала зі своїм тілом за декілька місяців, і як тепер виглядають її м’язи.

Ксенія Мішина показала не ідеальну шкіру
Ксенія Мішина відмовилася їсти в прямому ефірі

Примітно, що блискучий результат артистки сподобався далеко не кожному, і її почали активно критикувати за надмірне захоплення фізичними вправами та схудненням. Натомість Ксенія заявила, що приймає позицію оточуючих її людей, але її метою було показати, які результати можна отримати при активних тренуваннях.

Ксенія Мішина відмовилася їсти в прямому ефірі

Після даної ситуації акторка з’явилася у ранковому шоу “Сніданок з 1+1”, в якому під час розмови відмовилася від частування. Свою поведінку зірка аргументувала тим, що приймає їжу, але тільки здорову. Тим часом Валентина Хамайко пропонувала зірці скуштувати фокаччо.

“Взагалі я їм, але тільки здорову їжу. Я набрала дев’ять кілограмів, і це було для мене надзвичайно стресово. Як на мене, я виглядала дуже погано. Але це є суб’єктивна історія”, — визнала Ксенія. — “Це надзвичайно крута робота над собою. Я показала свій результат, але комусь він може не сподобатися”, — додала Мішина в прямому ефірі.

Примітно, що раніше Ксенія розповідала, що вона приймає тільки веганську їжу. Ба більше, їй вдалося переконати і свого колишнього хлопця Олександра Еллерта відмовитися від продуктів тваринного походження. Втім, це було зовсім не просто для чоловіка, але навіть після розставання він зберіг придбані харчові звички. Син Мішиної Платон також дотримується здорового харчування.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.