Найміцніші родини України, які все життя провели разом: Зеленські, Решетніки, Педани, Сумські, Зіброви та інші

Побудувати міцну родину – це величезна робота та водночас везіння, яке дуже складно знайти та втримати у своїх руках. Тому, пари, які несуть любов та інші почуття між ними все життя – це приклад для інших та об'єкт для захоплення.

Людські стосунки загалом складна річ, адже це завжди боротьба розуму та почуттів. І як ми знаємо, всі різні, хтось дозволяє почуттям себе полонити, а хтось навпаки контролює все це. Люди часто грають в ігри, і навіть самі того не розуміють, просто живуть за власними правилами, яких дотримуються та не бачать що може вислизнути з їхніх рук. Тому, розібратися з цим важко, але можливо. До того ж що є приклади.

Родина Решетнік

Христина та Григорій є взірцем для кожної родини, адже їхні стосунки виглядають ідеальними. Проте, все не зовсім так, просто за 12 з плюсом років вони пережили багато чого і навчились поступатися, поважати особисті рамки, не емоціонувати дарма та, звісно, не припинили кохати одне одного. Пара виховує трьох чудових синів, які мають бачити гарний приклад сім’ї та здорових стосунків між чоловіком і жінкою.

Родина Педан

Олександр Педан одружився зі своєю не публічною дружиною Інною ще у досить юному віці, а закохався в неї ще у школі. В його родині панує гармонія, кохання, взаємоповага та вміння розмовляли і чути одне одного. Пара також виховує дітей, і Саша намагається приділяти вест вільний час родині, адже гарні стосунки самі собою не підтримуються.

Родина Зіброва

“Марина, Марина – любов моя єдина”. Саме такі слова Павло Зібров присвячує своїй коханій дружині, з якою він провів все своє життя. І ось Павло як ніхто знає, що над стосунками потрібно працювати, щоб зберегти їх на все життя. На одному коханні нічого не втримати.

Родина Зеленських

Олена та Володимир Зеленські прожили разом більше 19-ти років, і жодного дня не пожалкували про свій вибір у юності. Ця пара також є прикладом для багатьох людей, оскільки вони побудували свою родину таким чином, що й жалкувати немза про що.

Схожі статті

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?