Слава Камінська повторила за першою леді Зеленською і показала нову модну зачіску весни-2023: боб-каре

Слава Камінська відома українська співачка, яка прославилась завдяки участі у гурті "НеАнгели" разом зі своєю колегою Вікторією Сміюхою багато років і за цей час встигла справжньою зіркою.

Коли настає весна, то кожна жінка хоче щось змінити у своїй зовнішності, форма нігтів, нові образи, зачіска. І от останнє найчастіше відбувається з жінками, адже зміна зачіски може повністю замінити жінкам терапію. Адже це як відкрити крила та відлетіти у вільний політ, забуваючи про всі свої проблеми.

Слава Камінська

І це дійсно так, бо нова зачіска працює на всі сто відсотків, звісно, не довго, а поки дівчина не звикне до цього. І кожної весни змінюються тренди. Тому, жінкам важливо не тільки просто оновлювати зачіску, а ще й зробити її такою, щоб отримати від неї задоволення та купу компліментів. Саме тому, жінки коли хочуть змінити своє сприйняття життя, змінюють щось в собі, це завжди взаємопов’язано.

Так, наприклад, днями Слава Камінська продемонструвала свою нову зачіску, яку вона зробила, аби оновити свій образ та відчути якісь зміни в житті. Камінська зробила собі модне подовжене боб-каре, яке раніше, здається ніколи не робила. Але зараз вона наважилась на кардинальні зміни. І варто сказати, що жінці дуже пасує ця зачіска.

Сторі Слави

Загалом боб-каре йде майже кожній жінці, адже це універсальна стрижка, до того ж за нею дуже легко доглядати і саме каре робить стиль кожної жінки довершеним та нестандартним. Таку зачіску носять й інші українські зірки, наприклад, Олена Зеленська, Алла Мазур, Марічка Падалко та інші.

Та  у кожної з них зачіска виглядає особливо, комусь пасує більш коротка варіація, а комусь навпаки подовжене каре підходить більше ніж класичне. Тому, коли ви збираєтесь зробити собі каре, варто зрозуміти, яка саме довжина не зіпсує вам образ та зовнішній вигляд. У випадку зі Славою Камінською, довжина обрана дуже грамотно, тому й зачіска виглядає неймовірно стильною.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.