Епізодичні зустрічі: перша леді України Олена Зеленська розповіла, як часто бачить чоловіка Володимира вдома

Витончена та ніжна перша леді України Олена Зеленська не бачить свого чоловіка багато часу, проте їм вдається зібратися за одним родинним столом при першій можливості.

“Комік, актор, але ніякий не Президент” – саме так говорив народ України про Володимира Зеленського до початку повномасштабної війни. Зараз цей чоловік зміг довести, що зробить усе можливе, аби досягти могутньої квітучості своєї держави.

Перша леді України запатентувала себе в історії, як стримана, галантна та інтелігентна особистість. Кожен вихід у світ демонструє, як вони продовжують ніжно дивитися одне одному в очі та кохати попри всі негаразди.

В
Олена з чоловіком Володимиром Зеленським

Олена Зеленська розповіла, як часто бачить Володимира вдома

Зеленська зізналася, що на тлі всіх подій вони не проводять достатньо часу всією сім’єю вдома. Ба більше, додала, що радіє, коли бачить виступи свого чоловіка в медіапросторі, адже так розуміє, що з ним все добре.

Щоденне сімейне життя зараз відійшло на другий план. Розповідає, що вони можуть бачитися на роботі, інколи обідати разом та обговорювати родинні теми, але для дітей, на жаль, така можливість не випадає. Зазвичай це якісь епізодичні зустрічі раз на декілька тижнів.

Для сім’ї Зеленських це справжнє випробування, але вона впевнена, що вони пройдуть його з гордістю. Головне, що всі знаходяться на невеликій відстані одне від одного й це неабияк зігріває душу Олені в цей час.

Нагадаємо, що президентське подружжя офіційно закріпило свої стосунки у далекому 2003-му. Володимир не поспішав робити пропозицію дамі свого серця цілих 8 років, адже шлюб у нього асоціювався зі швидким народженням дітей, до чого він був не готовий. Проте вже через рік Олена подарувала своєму коханому донечку Олександру, а у 2013 – сина Кирила.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.