Перша леді України Олена Зеленська розповіла, в якій країні зараз живе їхній син Кирило і донька Олександра

Розкішна та витончена перша леді Олена Зеленська повідомила, де знаходяться їхні нащадки з Володимиром. Невже війна змогла роз'єднати сім'ю Президента України?

Олена Зеленська щаслива жінка, адже у свій час не помилася з вибором чоловіка на все життя, який з могутністю доводить світу – український народ перемогти неможливо.

Сила Володимира Зеленського була в жартах та посмішці, яку дарував на сцені “Вечірнього Кварталу”, а тепер він впевнено стоїть на ногах, на пресконференціях та виступах зі зверненнями до свого незламного людства.

Володимир Зеленський з коханою дружиною
Володимир Зеленський з коханою дружиною Оленою

Кожній родині важко прощатися зі своїми дітьми, відправляючи їх за кордон, або проводжати своїх чоловіків боронити країну. Перша леді України поділилася, де знаходяться донька з сином у цей непростий час.

Олена Зеленська розповіла, в якій країні зараз живе їхній син Кирило і донька Олександра

Неодноразово дружина Володимира давала українським ЗМІ коментарі з приводу доньки Олександри та сина Кирила. Стало відомо, що вся президентська родина перебуває в Україні й радіє, що тримаються разом в такий час.

Олена розповідає, що старша Олександра, якій вже 18, наразі студентка українського вишу, але якого саме невідомо й досі. Лиш додала, що донька обрала гуманітарний напрямок. Батьки не тиснули на дівчинку у виборі університету чи країни, де вона хоче здобувати освіту, але задоволена, що вся сім’я у повному складі.

Родина Зеленських

Молодший, 10-річний Кирило – школяр, який не любить з’являтися в публічному просторі з батьками, тому вибір хлопчика Олена з Володимиром поважають та підтримують. Зараз ходить до школи й не любить навчатися в літні пори.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?